Blockchain Stories
Analist voorspelt XRP stijging in 2024!
Altcoin Nieuws

Analist voorspelt XRP stijging in 2024!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

JackTheRipper, een bekende crypto influencer binnen de community, heeft recent gesuggereerd dat XRP mogelijk gaat stijgen. Hij voorspelt dat 2024 een baanbrekend jaar kan worden voor XRP holders, mede dankzij vier specifieke gebeurtenissen die de munt naar nieuwe recordhoogtes kunnen stuwen.

Huidige XRP koers

Op het moment van schrijven is XRP geprijsd op $0,505, met een marktkapitalisatie van $27,95 miljard, wat XRP de zevende positie geeft qua grootste marktkapitalisatie. Ondanks een daling van ongeveer 17,33% afgelopen maand, heeft XRP recentelijk een stijging van 0,50% ervaren. Het optimisme binnen de community lijkt te verbeteren.

Nieuwe recordhoogtes door vier gebeurtenissen

Volgens JackTheRipper is een nieuw recordhoogtepunt voor XRP slechts een kwestie van tijd. Hij noemt vier gebeurtenissen die een significante impact kunnen hebben:

  1. Een definitief oordeel in de rechtszaak tussen Ripple en de SEC.
  2. Verdere integratie van XRP in bankinstellingen.
  3. De geplande beursgang (IPO) van Ripple.
  4. De introductie van XRP ETF’s.

De rechtszaak tussen Ripple en de SEC nadert haar einde. Beide partijen hebben hun pleidooien ingediend en wachten op een vonnis. De SEC eiste een boete van bijna $2 miljard, terwijl Ripple pleitte voor een maximum van $10 miljoen.

De adoptie van XRP door banken is een veelbesproken onderwerp geweest de laatste maanden. Recentelijk werkte Ripple samen met HSBC, wat wijst op een bredere acceptatie.

Ook de aanstaande beursgang van Ripple is een belangrijk evenement waar velen naar uitkijken. Hoewel Ripple’s CEO Brad Garlinghouse meldde dat er vertraging is, blijft JackTheRipper optimistisch over de lancering van de IPO.

Tot slot zou een mogelijke Ripple ETF een positieve factor kunnen zijn die XRP naar nieuwe hoogtes stuwt.

KingXRP zijn mening

Een andere prominente figuur binnen de XRP community, KingXRP, heeft ook stijgingen voorspeld in relatie tot deze vier veranderingen. Hij voorspelt een stijging van XRP naar $18,57 na de afwikkeling van de rechtszaak, en een stijging naar $257,21 met verdere bankintegratie. 

Bovendien hint KingXRP naar een mogelijke stijging naar $3748,34 als de IPO van Ripple doorgaat.

Het is afwachten wat er zal gebeuren, maar het is zeker verstandig om de XRP koers in de gaten te houden. Als een van deze gebeurtenissen plaatsvindt, verwachten we een significante stijging in de koers van Ripple.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Helium bereikt $5,04: Wat veroorzaakt de stijging?

Timo Bruinsma

CoinShares signaleert een grote instroom in digitale valuta

Scott

Ripple Labs voert transactie van $87 miljoen uit

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu