Blockchain Stories
Shiba Inu (SHIB) betalingen nu mogelijk op Airbnb
Altcoin Nieuws

Shiba Inu (SHIB) betalingen nu mogelijk op Airbnb

Het zijn spannende tijden voor Shiba Inu (SHIB) betalingen, nu ze op het punt staan gebruikt te worden voor alledaagse transacties. CoinGate heeft de integratie van SHIB voor Polygon en Binance Smart Chain aangekondigd.

Deze stap versterkt niet alleen de positie van SHIB op de cryptomarkt, maar opent ook praktische toegankelijkheid voor grote bedrijven zoals Airbnb en Nike, die nu toegankelijk zijn voor crypto eigenaren die SHIB bezitten.

CoinGate als brug voor SHIB betalingen

CoinGate fungeert als een betaal schakel die een brug slaat tussen cryptocurrencies en bedrijven, waardoor deze laatste crypto kunnen accepteren als betaling voor goederen en diensten. Door SHIB, samen met Polygon en het Binance Smart Chain netwerk te accepteren, is het nu mogelijk voor SHIB holders om transacties te verrichten bij deze bedrijven.

We hebben SHIB-ondersteuning toegevoegd voor Polygon en Binance Smart Chain. ShibArmy, gebruik je SHIB om bij Airbnb te boeken, de nieuwste games van Steam & PS5 te kopen, je garderobe bij Nike & Zalando te vernieuwen en meer.

Bron: CoinBase

Met Airbnb, Zalando, Steam en PS5 binnen handbereik, kunnen SHIB holders nu hun crypto gebruiken om leuke accommodaties te boeken, kleding aan te schaffen of nieuwe games te kopen. Dit vergroot de verwachting dat deze munt breder ingezet zal gaan worden.

Integratie biedt meer voor de toekomst

Deze integratie benadrukt niet alleen de groeiende acceptatie van crypto in het algemeen, het toont ook aan dat SHIB veelzijdig gebruikt kan worden in de hedendaagse wereld. De beslissing om SHIB op het Polygon en Binance Smart Chain te ondersteunen is een mooie uitbreiding.

Het grote voordeel van Polygon zijn de lage kosten. Dit maakt het een ideale omgeving voor SHIB betalingen waarbij de gebruikerservaring geoptimaliseerd wordt en minimale wrijving bij transacties optreedt. Daarnaast biedt het Polygon netwerk ook een robuuste infrastructuur die de bruikbaarheid en aantrekkingskracht voor de gebruiker versterkt.

Persoonlijk ben ik ook benieuwd wat de brede integratie van SHIB gaat doen voor de koers. We hebben in recente blogs gezien dat de SHIB koers potentieel kan stijgen en dit soort nieuws kan daar zeker bij helpen!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer