Blockchain Stories
Crypto analist voorspelt een Bitcoin koers van $1 miljoen
Bitcoin Nieuws

Crypto analist voorspelt een Bitcoin koers van $1 miljoen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De bekende on-chain analist Willy Woo deelt zijn voorspelling dat de prijs van Bitcoin uiteindelijk de magische grens van één miljoen dollar zal bereiken. Hij deelt met zijn 1,1 miljoen volgers op het sociale platform X dat deze aanzienlijke prijsstijging binnen de komende tien jaar een feit zal zijn.

Eerder voorspelde Willy Woo dat de gehele crypto industrie tegen het einde van 2025 meer dan 1 miljard gebruikers kan bereiken.

Willy Woo sluit zich aan bij de voorspelling van Jack Dorsey en Cathie Wood

Woo is van mening dat een Bitcoin koers van één miljoen dollar ingrijpende gevolgen zal hebben die de wereld zoals wij die kennen kunnen veranderen. Volgens hem zal Bitcoin uitgroeien tot een reservevaluta, wat zal leiden tot een grote schoonmaak van corruptie binnen centrale banken. Daarnaast zullen de kosten van oorlogvoering stijgen en er komt meer ruimte voor jongere leiders die bouwen aan een toekomst waar zij zelf deel van uit zullen maken.

Willy Woo is niet de enige die een Bitcoin prijs voorspelt van 1 miljoen dollar. Deze week nog zei Jack Dorsey, mede oprichter van Twitter, dat hij verwacht dat Bitcoin tegen 2030 de $1 miljoen kan bereiken. Net als Cathie Wood van Ark Invest, die hetzelfde voorspelt.

Tijdens de huidige cyclus voorspelt de CEO van CryptoQuant een Bitcoin prijs van $265.000 en Titan of Crypto verwacht een top van $110.000.

De Bitcoin koers handelt vandaag voor $60.796 met een lichte daling van 0,2%. Maar als het aan Willy Woo ligt, is dit slechts het begin van een stijging die uiteindelijk zal resulteren in een prijs van één miljoen dollar per Bitcoin.

Wat denk jij over deze koersvoorspelling?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu