Blockchain Stories
Crypto expert voorspelt grote kans op “nuke” voor XRP
Altcoin Nieuws Ripple

Crypto expert voorspelt grote kans op “nuke” voor XRP

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen dagen lijkt de cryptomarkt de week positief af te sluiten en XRP hoort daar ook zeker bij. XRP boekt kleine vooruitgangen die vaak gepaard gaan met kleine dalingen.

Een crypto expert gelooft dat de populaire token op het punt staat om nog een laatste dip te maken voordat er een bullish herstel zal plaatsvinden.

Zo merkte crypto handelaar en analist CoinsKid op dat XRP mogelijk bezig is met een “nuke” wat ervoor kan zorgen dat de prijs richting $0,4018 gaat als onderdeel van een vijf golf patroon. Daarna zou de kans bestaan dat de prijs stijgt naar $0,7478. We hebben zijn post op X hieronder van 16 mei gedeeld:

Ook gelooft Coinskid dat een dergelijke prijsactie kansen biedt om op dat moment goed in te stappen. Het is dan interessant om XRP aan te schaffen voor een lagere prijs, maar hij verwijst ook naar zijn standpunt van een mogelijke “bear hopium”, wat wijst op ongefundeerd optimisme.

XRP prijsanalyse

Ondertussen werd XRP op het moment van schrijven verhandeld tegen de prijs van $0,5219, wat een toename van 0,85% in de laatste 24 uur betekent. De waarde van XRP is in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 1,40% gestegen en op de maandelijkse grafiek zelfs nog iets hoger.

Het is echter vermeldenswaard dat XRP whales al de kans grijpen om meer van de token te accumuleren te midden van de breed bekendgemaakte juridische impasse tussen blockchainbedrijf Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten.

Sterker nog, crypto analist Ali Martinez heeft onlangs een aanzienlijke accumulatie opgemerkt van adressen met een balans tussen 1 miljoen en 10 miljoen XRP in de afgelopen 15 dagen. Hierbij zijn hun totale bezittingen met 110 miljoen XRP toenamen naar een jaarlijks hoogtepunt.

Benieuwd naar meer informatie over XRP en welke factoren een rol kunnen spelen bij de prijsontwikkelingen van XRP? Klik dan hier, wij hebben hier namelijk een artikel over geschreven.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Helium bereikt $5,04: Wat veroorzaakt de stijging?

Timo Bruinsma

CoinShares signaleert een grote instroom in digitale valuta

Scott

Ripple Labs voert transactie van $87 miljoen uit

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu