Blockchain Stories
XRP verwachting van 12 mei, gaan we naar de $0,62?
Altcoin Nieuws

XRP verwachting van 12 mei, gaan we naar de $0,62?

Wat zijn de verwachtingen voor Ripple? In dit artikel deel ik mijn visie op Ripple, inclusief mijn verwachtingen voor de toekomst. Let op, dit is geen financieel advies, maar slechts een indicatie gebaseerd op beschikbare informatie.

Einde strijd komt inzicht

Ripple nadert het einde van zijn langdurige juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Deze afloop zal waarschijnlijk een significante impact hebben op de koers van XRP.

Naarmate het einde van de rechtszaak nadert en we de vooruitzichten van Ripple overwegen, zijn analisten optimistisch dat bij een gunstige uitkomst de prijs van XRP zou kunnen stijgen naar $0,62.

De afsluiting van deze langdurige rechtszaak, samen met de publicatie van de Consumer Price Index (CPI) op 15 mei, kan een grote rol spelen in de waardering van XRP op de markt.

Om deze redenen kijken steeds meer beleggers uit naar de juridische afhandeling en de bijbehorende economische indicatoren. De huidige analyses suggereren dat de prijs van XRP, die momenteel schommelt tussen $0,46 en $0,57, zou kunnen stijgen naar een nieuw steunniveau rond $0,62.

Technische analyse en prijsbewegingen

Op het moment van schrijven staat de koers van XRP op $0,50, met een lichte daling van 0,72% in de afgelopen 24 uur.

image 7 1
Bron: TradingView

Technische analyses laten zien dat de XRP koers op 7 mei onder het 20-daagse EMA gemiddelde van $0,52 dook, wat wijst op een mogelijke overheersing van bearish sentiment op de markt.

Het huidige steunniveau ligt op $0,46, waar een sterk steunniveau is gevormd dat verdere dalingen kan helpen voorkomen.

Voor een bullish scenario moet XRP boven het weerstandsniveau van $0,57 uitkomen en dit vasthouden. Als dit gebeurt, kan het suggereren dat de correctie ten einde loopt en dat er een stijging naar $0,62 aanstaande is.

De rol van CPI Data voor de XRP koers

Het aanstaande Consumer Price Index (CPI) rapport, gepland voor 15 mei, is een ander cruciaal element om in overweging te nemen. Matthew Dixon, CEO van het crypto platform Evai, benadrukt dat een zwakker dan verwachte CPI kan functioneren als een katalysator die XRP, door hem beschreven als een “slapende reus,” zou kunnen wekken.

Dixon gelooft dat dit een bullish kenmerk kan zijn, die XRP mogelijk naar $0,62 duwt. Hij verwacht dat gematigde inflatiecijfers de druk op het monetaire beleid kunnen verlichten, wat investeringen in risicovollere activa zoals cryptocurrencies zou stimuleren.

Conclusie

De samenloop van Ripple’s juridische ontwikkelingen en economische indicatoren zoals de CPI-gegevens zetten het toneel voor een mogelijk significante prijsbeweging voor XRP. Beleggers en marktanalisten volgen deze gebeurtenissen nauwlettend, die naar verwachting de richting van de prijs van XRP op korte termijn zullen bepalen. Een gunstige juridische uitkomst in combinatie met een positief economisch rapport zou de dubbele motor kunnen zijn die XRP naar het verwachte doel van $0,62 en mogelijk verder stuwt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer