Blockchain Stories
Floki Inu [FLOKI] stijgt 21,75% in 7 dagen, houden of verkopen?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Floki Inu [FLOKI] stijgt 21,75% in 7 dagen, houden of verkopen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Floki Inu is al geruime tijd een van de memecoins die strijden om de toppositie in de markt te veroveren en te behouden. 

Ondanks de inspanningen van FLOKI om te groeien, hebben nieuwe en populaire concurrenten voortdurend marktaandeel van de FLOKI token weggesnoept. Laten we FLOKI hieronder nader bekijken.

Stijging van de FLOKI koers

Volgens onze gegevens heeft FLOKI de afgelopen zeven dagen een prijsstijging van ruim 14% doorgemaakt, waarmee het op de op twee na hoogste cryptocurrency staat die in deze periode zo’n stijging heeft laten zien.

Sinds het begin van mei is de prijsbeweging van FLOKI grotendeels positief geweest. Het heeft meerdere tekenen van hogere hoogtepunten en dieptepunten laten zien, wat wijst op een aankomende bullish trend.

Als FLOKI erin slaagt om opnieuw het niveau van $0,00023076 te testen, kan het voorbij de weerstand schieten en mikken op $0,00025780 in de toekomst. Het is echter belangrijk om op te merken dat op het moment van schrijven de FLOKI koers in de afgelopen 24 uur met 5,53% is gedaald.

Daling van CMF en RSI

Ondanks de stijging van de FLOKI prijs was de CMF (Chaikin Money Flow) van FLOKI aanzienlijk gedaald tot een niveau van -0,12. Dit duidde erop dat het geld dat naar FLOKI stroomde aanzienlijk was afgenomen.

De RSI (Relative Strength Index) voor FLOKI was ook aanzienlijk gedaald, wat impliceert dat het bullish momentum rond de token een klap had gekregen, wat direct terug te zien is in de koers.

image 38 1
Bron: TradingView

Toename van bearish sentiment

Als gevolg hiervan werd het sentiment van handelaren negatief. Volgens de gegevens van Coinglass is het aantal shortposities tegen FLOKI de afgelopen dagen gestegen. Dit duidde op een toename van het bearish sentiment, waarbij handelaren verwachtten dat de prijs van FLOKI zou dalen.

image 38
Bron: Santiment

Afname in netwerkgroei

Ook al is de prijs van FLOKI gestegen, de netwerkgroei is aanzienlijk afgenomen, wat suggereert dat het aantal nieuwe wallets dat FLOKI gebruikt is gedaald. Een gebrek aan interesse van nieuwe adressen duidt erop dat de recente prijsstijging van FLOKI werd veroorzaakt door bestaande holders die nieuwe munten verzamelden. 

Hoewel dit op korte termijn de prijs ten goede kan komen, zijn nieuwe adressen wellicht nodig voor duurzame groei op lange termijn.

image 37
Bron: Santiment

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu