Blockchain Stories
Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie
Altcoin Nieuws

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bekende Nederlandse cryptohandelaar Ed_NL deelt zijn recente trade voor Avalanche (AVAX) op X aan zijn ruim 186K volgers. Hierbij geeft hij inzicht in zowel de inkoop- als verkoopmomenten en laat hij zien waar hij zijn stop loss heeft geplaatst.

Crypto traders tonen vaak hun trades nadat zij winst hebben gepakt, maar Ed_NL geeft volledige transparantie en hij deelt zijn positie gratis met zijn volgers.

Ed deelt zijn Avalanche positie

Ed_NL deelt op X dat hij een long positie voor Avalanche heeft ingenomen en een koersstijging van 16% verwacht. Het is een berekend risico, maar Ed lijkt vertrouwen te hebben in de potentie van deze munt.

Hij heeft een limietorder geplaatst op $37,40 per AVAX, wat net iets boven de huidige marktprijs van $37,20 ligt.

Om zijn investering te beschermen, heeft hij een stop loss ingesteld op $36,08. Dit is een cruciale zet, want het beperkt zijn potentiële verlies tot zo’n 3% mocht de markt onverwachts tegen hem keren.

Zijn winstdoel ligt op $43,25, wat hem een aantrekkelijke winstmarge van zo’n 16,26% zou geven als alles volgens plan verloopt. Uiteraard is deze trade gebaseerd op de expertise van Ed_NL en is het geen garantie dat de trade zoals plan verloopt. Daarom heeft hij zijn risico beperkt met een stop-loss.

Dit soort orders met stop-losses kan je plaatsen bij zowel Bybit als Bitvavo.

Waarom Avalanche?

Avalanche staat bekend om zijn snelle transacties en lage kosten, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel handelaren als ontwikkelaars. Ed_NL’s keuze om juist in deze crypto te investeren, kan te maken hebben met de recente daling van $41 naar $36 die op 22 mei is gestart.

Op 22 mei werden 9,54 miljoen aan AVAX tokens geunlocked en in omloop gebracht. Dit was zo’n 2,49% van de totale circulatie en had op dat moment een waarde van $329 miljoen. Dit zorgde op dat moment voor een verkoopdruk, maar Ed verwacht dat deze verkoopdruk wordt overgenomen door Avalanche kopers.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu