Blockchain Stories
FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging
Altcoin Memecoin Nieuws

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Floki steelt vandaag de show op Binance en laat andere populaire munten als PEPE, BONK, SOL en PEOPLE achter zich. Met belangrijke aankondigingen en nieuwe ontwikkelingen in het verschiet, stijgt de Floki koers met maar liefst 17% vandaag. In de afgelopen 7 dagen steeg Floki maar liefst 34%.

Floki is trending op Binance en heeft belangrijk nieuws vandaag

Floki kondigt aan dat er later vandaag groot nieuws komt. Hoewel de details nog steeds onbekend zijn, zorgt de anticipatie al voor een verhoging in de handelsvolumes en prijsstijgingen.

Naast de verwachte aankondiging is er nog een andere reden waarom Floki in de schijnwerpers staat. Vanaf 30 mei zal Floki beginnen met handelen op Coinbase perps, een grote stap vooruit voor een memecoin als Floki. De verwachting is dat een spotlisting op Coinbase niet lang op zich zal laten wachten na de introductie van de perps, wat de deur opent voor nog meer handelsactiviteit en wellicht een nieuwe prijsstijging.

Als een memecoin zoals Floki een prominente plaats kan innemen op een groot platform zoals Coinbase, wordt het signaal afgegeven dat de markt voor zo’n activa volwassener en breder geaccepteerd wordt.

Hoewel Floki nog niet beschikbaar is bij Coinbase, kan dit token wel verhandeld worden bij Bitvavo en Bybit.

CryptoJelle positief over Floki

De Nederlandse crypto trader Jelle, met zo’n 83K volgers op X, is ook positief over de Floki koers. Op zijn feed deelt hij zijn Floki chart, waarbij hij verwacht dat de koers verder omhoog zal stijgen. Hij geeft aan dat Floki één van de grootste memecoins is op het Ethereum netwerk.

Deze week kan zeer goed een keerpunt zijn voor Floki en misschien wel voor de hele memecoin sector, gezien de stijging van Pepe vandaag. Met de crypto community in afwachting, zou het nieuws van vandaag en de aanstaande listing op Coinbase wel eens positief kunnen uitpakken voor Floki en zijn trouwe volgers.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu