Blockchain Stories
PEPE haalt MATIC in op de crypto rankings en stijgt 82% afgelopen week
Altcoin Memecoin Nieuws

PEPE haalt MATIC in op de crypto rankings en stijgt 82% afgelopen week

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptowereld is altijd in beweging en memecoin Pepe (PEPE) laat zien dat het nog een hoop in petto heeft.

Pepe heeft vandaag Polygon (MATIC) voorbijgestreefd op de cryptoleaderboard. Pepe staat nu op de 21e plek, terwijl MATIC naar de 22e plek is gezakt. De marktkapitalisatie van PEPE is nu zo’n $500 miljoen hoger dan die van Polygon en lijkt verder te stijgen.

Dit komt doordat PEPE de afgelopen 7 dagen met maar liefst 82% is gestegen. Is dit het begin van nog hogere pieken voor de memecoin?

All-time high na all-time high

Pepe, ooit een kleine speler, verovert nu de cryptowereld met de prestaties van deze week. In een paar dagen tijd heeft het memecoin meerdere all-time highs (ATHs) bereikt. Deze stijging in waarde heeft ook de handelsactiviteit en interesse in Pepe aanzienlijk verhoogd.

Op PEPE koersgrafiek is te zien hoe Pepe de ene na de andere all-time high neerzet. De meest recente gegevens tonen aan dat Pepe verhandeld wordt rond $0.00001705, wat weer een nieuwe recordhoogte is en een stijging van 13%. De Relative Strength Index (RSI), een indicator voor de sterkte van de koersbeweging, staat hoog met een score van boven de 75. Dit wijst op een sterke bullish momentum, maar ook dat Pepe om het moment oversold is.

Stijgende handelsvolume voor Pepe

De groei van Pepe blijft niet onopgemerkt. Sinds half mei is het aantal Pepe houders met meer dan 12.000 toegenomen, wat wijst op een groeiende vraag naar de memecoin. Het aantal houders is gestegen naar meer dan 230.000 in een korte tijd, volgens de data van Santiment.

pepe holders

Bovendien heeft het handelsvolume van Pepe een enorme activiteit laten zien. De volumes staan al dagen boven de $2 miljard, met een piek van meer dan $4 miljard op 22 mei. Momenteel staat het volume op meer dan $1.5 miljard, wat ervoor kan zorgen dat Pepe ook de plek van Uniswap kan stelen.

Wat brengt de toekomst voor Pepe?

Het Open Interest, een maatstaf voor de totale openstaande derivatencontracten die nog niet gesetteld zijn, laat ook een stijgende trend zien. Dit betekent dat er veel nieuw geld het Pepe ecosysteem binnenstroomt, wat een toenemend vertrouwen van investeerders in de toekomst van deze memecoin weerspiegelt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu