Blockchain Stories
JasmyCoin stijgt 23%, wat is de reden hiervan?
Altcoin Nieuws

JasmyCoin stijgt 23%, wat is de reden hiervan?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

JasmyCoin is plotseling enorm in de lift. Deze relatief nieuwe token, die unieke en innovatieve data opslagmogelijkheden biedt voor zowel bedrijven als particulieren, maakt een flinke stijging door. De JasmyCoin koers stijgt in de afgelopen 24 uur maar liefst 23% en is in de afgelopen 7 dagen met 43% gestegen. De vraag is alleen waarom?

Waarom de JasmyCoin koers zo hard stijgt

Een aantal factoren liggen ten grondslag aan deze explosieve groei. Als eerste, het breken van belangrijke weerstandsniveaus trekken de aandacht van investeerders. Analisten van World Of Charts wijzen op een hernieuwde bullish momentum, waarbij de koers van rond de 0.0002 USDT in december 2023 is gestegen naar ongeveer 0.0145 USDT in februari 2024.

Ook spelen strategische partnerschappen een rol. Zo is JasmyLab Inc., het bedrijf achter de blockchain JANCTION, een samenwerking aangegaan met Chain With Limited, de beheerder van het Web3 project C2E. Deze samenwerking richt zich op het verbinden van de Japanse en Koreaanse markten, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan de adoptie en zichtbaarheid van JasmyCoin.

Technologische vooruitgang en marktvertrouwen

JasmyCoin heeft aanzienlijke technologische vooruitgang geboekt, waaronder de lancering van de “Jasmy Personal Data Locker”. Deze innovaties zijn bijzonder relevant in het tijdperk van Internet of Things (IoT) en positioneren JasmyCoin als een grote speler in het beschermen van gebruikersgegevens en het faciliteren van gedecentraliseerde datadeling.

Daarnaast speelt het marktsentiment een belangrijke rol. De algemene positieve stemming in de cryptomarkt, mede door de vooruitgang binnen het Jasmy ecosysteem, leidt tot een stijging in koopgedrag. Investeerders hebben hoge verwachtingen van de potentie van JasmyCoin om waarde in data op een gedecentraliseerde manier opnieuw vorm te geven, wat leidt tot een toename in prijs en handelsvolume.

Ondanks de huidige hype, is voorzichtigheid geboden. De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit en de prijs van JasmyCoin kan net zo snel dalen als hij gestegen is. Voor wie geïnteresseerd is in de toekomst van data opslag en de rol van blockchain daarin, kan het zeker de moeite waard zijn om JasmyCoin in de gaten te houden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu