Blockchain Stories
XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla
Altcoin Nieuws

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Inmiddels is XRP al uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrencies en staat momenteel op nummer 8 als je kijkt naar marktkapitalisatie. Volgens een bekende crypto analist EGRAG heeft XRP nog veel potentie. Zo vergelijkt hij de huidige XRP met vroegtijdig komen van aandelen van techgiganten zoals Apple, Google, Tesla en Amazon. Omdat XRP volgens de analist nog zeker dezelfde spectaculaire groeimogelijkheid heeft. Dat is natuurlijk voor jou als crypto investeerder een grote kans. Daarom gaan we het er hier uitgebreider over hebben. Lees dus zeker verder.

XRP kan explosieve groei ervaren

EGRAG verwijst naar de indrukwekkende waardestijgingen van bekende tech aandelen om het potentieel van XRP te benadrukken. In 1989 was een aandeel van Apple slechts $ 0,50 waard. Nu is de waarde bijna $ 190, een stijging van meer dan 37.500% in 35 jaar tijd.

De analist vergelijkt de mogelijke groei van XRP ook met die van Google en Tesla. Google steeg van $ 11 naar $ 176 in slechts 18 jaar. Tesla, onder leiding van Elon Musk, groeide van $ 2,50 naar bijna $ 180 in slechts 13 jaar. Deze vergelijkingen tonen aan dat XRP dezelfde spectaculaire rendementen kan opleveren als deze succesvolle tech aandelen.

Vooruitzichten voor XRP

EGRAG voorspelt dat de waarde van XRP tegen 2050 meer dan $ 105 zal bedragen, mits Ripple algemene adoptie bereikt. Op kortere termijn stelt hij een doel van $ 27 voor, wat tijdens de huidige bullmarkt al bereikt zou kunnen worden. Dit zou een stijging van 5.000% betekenen vergeleken met de huidige koers.

Momenteel heeft XRP het echter moeilijk en slaagt er opnieuw niet in om boven de weerstand van $ 0,54 te komen. Met de visie van EGRAG in gedachten, kunnen deze huidige ontwikkelingen juist een kans bieden voor investeerders.

Conclusie

Hoewel XRP nu een gevestigde naam is in crypto, is het volgens EGRAG nog steeds een goede investering met veel groeipotentieel. Hij vergelijkt het kopen van XRP nu met het vroeg investeren in techgiganten zoals Apple, Google en Tesla. Met de voorspellingen van EGRAG in gedachten, kan het nu kopen van XRP mogelijk leiden tot dezelfde spectaculaire rendementen als deze succesvolle bedrijven in het verleden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu