Blockchain Stories
$500K Bitcoin voorspelling: Dit zegt analist PlanB erover!
Bitcoin Nieuws

$500K Bitcoin voorspelling: Dit zegt analist PlanB erover!

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin (Ticker: BTC) blijft in de schijnwerpers staan, vooral na de recente consolidatiefase. Ondanks dat de huidige waarde iets onder de $70.000 ligt, met minimale schommelingen in de afgelopen week, heeft de bekende crypto analist PlanB inzichten gedeeld die een aanzienlijke stijging voor de cryptocurrency zouden kunnen voorspellen.

PlanB is een ervaren analist, bekend om zijn nauwkeurige voorspellingen. Hij schetste een potentiële stijging van de Bitcoin prijs na het laatste halvering event. In een gedetailleerde analyse gebruikte hij zijn eigen Bitcoin Stock-to-Flow model (S2F), samen met andere grafiek indicatoren, om parallellen te trekken met eerdere bull cycles, wat wijst op een op handen zijnde bullrun.

Begrip van het S2F model en markt cycli

Het Stock-to-Flow model, dat de huidige voorraad van Bitcoin meet ten opzichte van de productiestroom, geeft aan dat Bitcoin klaar is voor een exponentiële stijging. Volgens de laatste analyse van PlanB signaleert de afsluiting van vorige maand boven de $67.000 het begin van een nieuwe cyclus, mogelijk vergelijkbaar met de post halving die in voorgaande jaren is gezien.

De projecties van de analist plaatsen Bitcoin op een verbluffende $500.000 in de komende cyclus, waarbij hij benadrukt dat het patroon van eerdere bullruns wordt gevolgd. Deze voorspelling wordt ondersteund door PlanB’s onderzoek naar de Bitcoin Market Cycle indicator, die de ingang in een bullmarkt fase bevestigt.

Wel adviseert PlanB geduld te hebben en suggereert dat het echte momentum zal beginnen zodra een snelle prijsstijging begint. Dit werd verder bevestigd door de Relative Strength Index (RSI) metingen, die momenteel lijken op die voor de bullrun van 2012, wat wijst op vroege stadia van een bullish trend.

Extra bullish signalen

PlanB besprak ook de Bitcoin 200 Week Moving Average (WMA), die een opwaartse trend vertoont. Dit is een teken dat traditioneel wordt gezien als een voorloper van een bullmarkt. De uitlijning van de 200 WMA met de huidige marktsignalen suggereert dat Bitcoin binnenkort de $100.000 kan doorbreken.

Bovendien ondersteunt de Bitcoin Realized Price indicator, die de winst ratio van op de blockchain verplaatste munten beoordeelt, met historische gegevens het bullish scenario verder. PlanB verwacht dat de Bitcoin prijs niet onder de $63.000 zal dalen voordat het begint aan de verwachte rally.

Terugblik op PlanB voorspellingen

PlanB is niet nieuw in het doen van gedurfde voorspellingen in de crypto wereld. Met een geschiedenis van nauwkeurige voorspellingen verwierf de analist erkenning voor zijn vooruitziende blik in 2020, toen hij ondanks wijdverbreide scepsis en een markt vol angst, onzekerheid en twijfel (FUD), voorspelde dat Bitcoin $55.000 zou bereiken. Zoals voorspeld, bereikte Bitcoin in 2021 niet alleen dat niveau, maar ging er ver overheen. 

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu