Blockchain Stories
Binance Launchpool introduceert 55e project: IO.NET (IO), het nieuwe AI token
Altcoin Nieuws

Binance Launchpool introduceert 55e project: IO.NET (IO), het nieuwe AI token

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance maakt vandaag bekend dat IO.NET (IO) het 55ste project op Binance Launchpool wordt. Dit token wordt vanaf 11 juni 2024 verhandelbaar op Binance.

Hoewel Binance niet meer beschikbaar is in Nederland, worden de Launchpool tokens vaak ook op crypto exchanges als Bybit en Bitvavo gelist.

Wat is IO.NET?

IO.NET is een platform dat zich richt op het decentraliseren van AI rekenkracht en cloudservices. Het netwerk verzamelt rekenkracht van ongebruikte GPU’s (rekenkracht van videokaarten) en biedt deze aan voor machine learning projecten. Hierdoor kunnen startups en andere AI projecten profiteren van flinke kostenbesparingen en hebben zij efficiëntere toegang tot rekenkracht.

Het IO token maakt verschillende toepassingen binnen het ecosysteem mogelijk. Gebruikers kunnen de tokens gebruiken om te betalen voor GPU rekenkracht en om GPU nodes te implementeren. Bovendien kunnen IO holders hun tokens staken om bij te dragen aan de netwerkbeveiliging en hiervoor beloningen in de vorm van GPU rekenkracht ontvangen.

Binance staking en farming

Binance gebruikers kunnen het IO token farmen door BNB en FDUSD te staken in de Binance Launchpool. In totaal worden er 500 miljoen IO tokens uitgegeven, met een maximale voorraad van 800 miljoen tokens. Tijdens de lancering zijn er 95 miljoen IO tokens beschikbaar voor handel, wat neerkomt op 19% van de totale tokens bij aanvang.

Nederlanders kunnen niet deelnemen aan het farmingsproces, maar kunnen het token later wel kopen op andere exchanges, zoals Bybit.

Partnerschappen en toekomstplannen

IO.NET heeft al een samenwerking opgezet met Aptos, een blockchain platform dat bekend staat om zijn hoge transactievolumes en schaalbaarheid. Deze samenwerking is gericht op het verbeteren van de technische capaciteiten van IO.NET, zodat het platform kan voldoen aan de groeiende vraag naar AI rekenkracht.

Daarnaast heeft IO.NET $30 miljoen aan financiering opgehaald in een Series A-ronde, wat de steun van belangrijke investeerders aantoont. Deze financiering zal worden gebruikt om de groei en ontwikkeling van het platform te ondersteunen en de missie om schaalbare en betaalbare AI computingkracht te bieden te versterken.

IO.NET positioneert zichzelf als een belangrijke speler in de markt voor AI computing. Het platform biedt een alternatief voor traditionele cloudproviders, die momenteel moeite hebben om de toenemende vraag naar rekenkracht bij te houden. Door het benutten van ongebruikte GPU’s biedt IO.NET een goedkope en toegankelijke oplossing voor AI projecten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu