Blockchain Stories
Ripple CTO ontkent speculatie over verlaten XRP token
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple CTO ontkent speculatie over verlaten XRP token

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De CTO (Chief Technology Officer) van Ripple, David Schwartz heeft onlangs een bijzondere en hardnekkige misvatting ontkracht. Sommige beleggers speculeerden over dat Ripple haar bijbehorende token, XRP, zou verlaten. De Ripple CTO heeft dit gelukkig snel ontkracht. 

Verwarring over Ripple en XRP

Er was de laatste tijd veel verwarring over de relatie tussen Ripple en XRP. Deze verwarring en speculatie kwam voort uit een nieuwe biografie op X (Twitter) die de Ripple CTO had geplaatst. Deze luidt als volgt:

“Wanneer een sjofele financiële startup een web van corruptie en verraad op zich neemt om onmiddellijke betalingen aan de massa te brengen, leren ze dat de kosten van het ontwrichten van de status quo hoger zijn dan ze ooit hadden kunnen bedenken, waardoor ze gedwongen werden te kiezen tussen hun visie en hun overleving.”

Deze verklaring heeft veel speculaties en geruchten binnen de crypto community aangewakkerd, waarbij sommigen het zelfs als een aanwijzing zagen dat Ripple mogelijk afstand gaat doen van XRP. 

Zo namen veel investeerders de biografie van de Ripple CTO veel te letterlijk op. Zo zag een X-gebruiker de post op als dat Ripple ‘iets in zijn visie moest opofferen om zijn voortbestaan te verzekeren’. 

Reactie van de Ripple CTO

De Ripple CTO, David Schwartz, reageerde al snel op de groeiende speculatie. In een volgende X (Twitter) post verduidelijkte hij de aard van zijn post. Zo legde hij uit dat de verklaring geen weerspiegeling was gebeurtenissen in de echte wereld. Het was een fictieve pitch voor een hypothetische film:

“Het is gewoon een fictieve pitch voor een fictieve film. De omstandigheden die nodig zijn om de pitch te laten overeenkomen met de realiteit zijn nog niet gebeurd.”

Kortom, hij stelt dat de post op zijn biografie puur fictie was en niet geïntepreteerd moet worden als een weerspiegeling van de strategie of acties van Ripple en/of XRP. 

Succes van Ripple

Deze verduidelijking van de CTO van Ripple is broodnodig, aangezien Ripple veel kracht begint te winnen met de aanstaande lancering van haar stablecoin. Ondanks recente speculatie zijn er geen aanwijzingen dat Ripple van plan is om XRP achter te laten. 

Het tegendeel is juist aan de gang. Zo is Ripple hard bezig met het uitbreiden van het nut en de acceptatie van XRP via verschillende strategische partnerschappen. Ripple blijft dus nog steeds gefocust op haar missie. 

De kans is groot dat deze positieve reactie meer stabiliteit zal brengen naar de Ripple koers. Ondanks de post van Swartz begint de koers van Ripple weer een beetje momentum te winnen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu