Blockchain Stories
Wormhole (W) stijgt 16% na lancering staking en governance feature
Altcoin Nieuws

Wormhole (W) stijgt 16% na lancering staking en governance feature

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Wormhole, een toonaangevende cross-chain interoperabiliteitsprotocol, heeft een innovatieve multi-chain staking en governance mechanisme geïntroduceerd voor W-token houders.

Dit nieuwe systeem stelt W holders in staat om deel te nemen aan bestuursvoorstellen op verschillende blockchains zoals Solana, Ethereum, Arbitrum, Optimism en Base. Deze nieuwe ontwikkeling is een belangrijke stap in de decentralisatie van het Wormhole platform.

Wormhole is vandaag, naast JasmyCoin, één van de best presterende tokens op CoinGecko. De W koers staat vandaag op $0,72 met een stijging van 16,4% in de afgelopen 24 uur.

Met Wormhole staking hoeven de tokens niet vastgezet te worden

Op 6 juni lanceerde Wormhole hun nieuwe governance systeem dat W-token houders de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan bestuursvoorstellen op meerdere ketens. Gebruikers kunnen dagelijks tot 100 miljoen W-tokens verplaatsen van Solana naar Ethereum Virtual Machine (EVM) compatibele ketens om deel te nemen aan de governance.

Met het nieuwe model kunnen gebruikers hun W-tokens staken en hun stemrecht delegeren. Stakers hoeven hun tokens niet vast te zetten en kunnen deze op elk moment unstaken of opnieuw staken. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om actief te blijven deelnemen aan de governance.

Wormhole staking kan on-chain ook uitbesteed worden aan Bybit. Andere crypto exchanges zullen waarschijnlijk snel volgen.

MultiGov: De sleutel tot cross-chain governance

Wormhole’s nieuwe multi-chain governance mechanisme, MultiGov genaamd, maakt gebruik van een cross-chain interoperabiliteitsprotocol. Dit systeem zorgt voor lagere gas fees en maakt het mogelijk om makkelijk fondsen naar verschillende chains te versturen.

Elke DAO op Solana, Ethereum of EVM compatibele L2’s kan gebruik maken van MultiGov. Dit nieuwe mechanisme maakt het mogelijk om governance voorstellen te creëren, te stemmen en uit te voeren op elk ondersteunde chain. Dit verhoogt de betrokkenheid en efficiëntie van de besluitvorming binnen de gemeenschap.

Stijging van de W-token koers

Sinds de lancering van het W-token in april, heeft Wormhole 6% van de tokenvoorraad ge-airdropped naar meer dan 400.000 wallets. De waarde van de W-token is de afgelopen 24 uur met 16% gestegen, en wordt nu verhandeld rond de $0,72. Het handelsvolume is met 150% toegenomen, wat wijst op een groeiende interesse en betrokkenheid van de gemeenschap.

In de afgelopen weken is de prijs van de W-token flink gestegen, zo steeg het de afgelopen week met 31%, de afgelopen twee weken met 31% en de afgelopen maand met 11%.

Ondanks de recente stijging, waarschuwen analisten voor een mogelijke terugval naar de $0,60 als de opwaartse trend niet standhoudt.

Toekomst van Wormhole en de rol van W-token

De introductie van het Stake For Governance mechanisme is een belangrijke mijlpaal op de roadmap van Wormhole richting decentralisatie. Gebruikers worden aangemoedigd om hun W-tokens te staken en actief deel te nemen aan de governance.

Met W-tokens beschikbaar op meerdere ketens, zoals Solana, Ethereum, Arbitrum, Optimism en Base, verhoogt dit de bruikbaarheid van de token in de gedecentraliseerde financiële wereld (DeFi).

Wormhole blijft zich inzetten voor het verbeteren van hun platform en het uitbreiden van hun functionaliteiten. De recente toevoeging van het W-token op Robinhood voor Europese gebruikers is een stap in de richting van bredere adoptie en toegankelijkheid.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu