Blockchain Stories
JasmyCoin stijgt opnieuw 13%, wat is de prijsverwachting voor JASMY?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

JasmyCoin stijgt opnieuw 13%, wat is de prijsverwachting voor JASMY?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Jasmycoin staat opnieuw aan de top van beste stijgers van vandaag, daarnaast toont de koers sterke bullish signalen. De afgelopen dagen heeft de munt een aanzienlijke volatiliteit laten zien, wat de interesse van beleggers heeft gewekt. De technische indicatoren wijzen op een mogelijke stijging in de toekomst.

In de afgelopen 7 dagen steeg de Jasmycoin koers met 36.5% en in de afgelopen 2 weken was dit zelfs 106%. Ondanks deze korte termijn schommelingen, geven de langere timeframes aan dat er een sterk opwaarts potentieel is. Op dit moment handelt de koers voor $0,04327, dit is een stijging van 13%. JASMY is verkrijgbaar bij Bitvavo en Bybit.

De vraag blijft: hoe ver kan de koers blijven stijgen en ondersteunen de on-chain indicatoren deze optimistische visie?

Sociale metrics en activiteit wijzen op optimisme

Net als tijdens de rally in februari zijn zowel het sociale volume als het aantal actieve adressen weer aan het stijgen. In februari zorgde deze toename ervoor dat JasmyCoin in twee weken met meer dan 250% steeg. Hoewel een herhaling van deze exacte stijging niet gegarandeerd is, toont het wel aan dat hype en momentum een grote rol kunnen spelen in de prijsontwikkeling.

Jasmy JASMY 10.59.17 07 Jun 2024
Bron: Santiment

Interessant genoeg hebben er de afgelopen weken geen grootschalige verkopen plaatsgevonden. Tijdens de rally in februari zagen we ondanks een aantal grote verkopen dat de prijzen bleven stijgen. Dit geeft investeerders vertrouwen om hun posities vast te houden.

Technische en on-chain metrics onderbouwen de bullish case

Een diepere blik op de on-chain metrics bevestigt de positieve vooruitzichten voor JasmyCoin. De 30-daagse Market Value to Realized Value (MVRV) ratio geeft aan dat kortetermijn houders momenteel winstgevend zijn. De afname van de Mean Dollar Invested Age (MDIA) laat zien dat het netwerk actief blijft en niet stagneert. Daarnaast is de Network Value to Transactions (NVT) ratio niet hoog, wat suggereert dat de munt niet overgewaardeerd is op basis van het transactievolume.

Jasmy JASMY 11.20.10 07 Jun 2024
Bron: Santiment

Technisch gezien blijft JasmyCoin boven het $0,0161 niveau, die als ondersteuning heeft gediend de afgelopen maanden voordat de recente opwaartse trend begon. De ondersteuningen die dichterbij liggen zijn het $0,024 en $0,035 niveau.

De volgende bullish targets zijn vastgesteld op $0,042, $0,05 (een rond en psychologisch getal) en $0,065.

JASMYUSDT 2024 06 07 11 16 49
Bron: Trading View

Bovendien laat de Relative Strength Index (RSI) op de 3-daagse grafiek een bullish momentum zien, terwijl de Chaikin Money Flow (CMF) een waarde van +0,05 aangeeft, wat duidt op stagnatie van het kapitaalinstroom.

Vooruitzichten en voorzichtigheid geboden

Hoewel de huidige prijs rond $0,04327 ligt, tonen de technische indicatoren aan dat er ruimte is voor een stijging. In geval van een correctie zou de regio $0,024 of $0,035 een aantrekkelijke instapmogelijkheid bieden voor bullish investeerders.

Toch is er ook ruimte voor voorzichtigheid. Recent ontstond er enige verwarring over een mogelijke samenwerking met Apple, wat leidde tot een plotse stijging van de prijs. Dit bleek echter ongegrond, wat de vraag oproept of de huidige prijsstijging duurzaam is. Daarnaast heeft DWF Labs onlangs 50 miljoen JASMY tokens gestort op Binance, wat kan duiden op potentiële verkopen in de nabije toekomst.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu