Blockchain Stories
ZkSync airdrop van ZK tokens vindt volgende week plaats
Altcoin Nieuws

ZkSync airdrop van ZK tokens vindt volgende week plaats

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Ethereum scaler zkSync staat op het punt om zijn ZK tokens te airdroppen aan een groot aantal gebruikers. Met bijna 700.000 crypto wallets die in aanmerking komen, zal er vanaf volgende week bijna 3,68 miljard ZK tokens worden gedistribueerd.

Deze tokens vertegenwoordigen 17,5% van het totale aanbod van 21 miljard ZK tokens, speciaal gereserveerd voor de community van zkSync.

Houd er rekening mee dat er een hoop scams in omloop zijn met betrekking tot deze airdrop. Gebruik alleen de officieel website om te kijken of je in aanmerking komt of om je tokens te claimen.

Hoe kom ik in aanmerking voor de ZK airdrop?

Het project kondigde op 11 juni aan dat de distributie gericht is op gebruikers die voor 24 maart interactie hadden met de zkSync Era of zkSync Lite netwerken.

Het is dus niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor de zkSync airdrop. Wel wordt het token beschikbaar gesteld op Bybit voor handel.

Om in aanmerking te komen, moesten wallets taken uitvoeren zoals het verhandelen van tien ERC-20 tokens, een Libertas Omnibus NFT holden of 5 transacties uitvoeren met het gebruik van een paymaster. De taken zijn zeer specifiek, dit is expres gedaan om fraude te voorkomen.

Elke crypto wallet kan maximaal 100.000 tokens ontvangen.

Distributie en waarde

In totaal gaat 89% van de tokens naar gebruikers van het netwerk (dus de community), terwijl de resterende 11% wordt verdeeld onder native projecten en onchain communities binnen zkSync. Op pre-market crypto exchanges zoals Aevo handelt ZK rond de $0,46, wat de marktkapitalisatie op ongeveer $9,6 miljard plaatst. Ruim hoger dan de huidige TVL.

Het toewijzen van meer tokens aan de community dan aan het team en investeerders wordt door zkSync gezien als meer dan symbolisch. Dit zou de community meer invloed moeten geven bij de aanstaande governance upgrades van het protocol, die binnen enkele weken van start gaan.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu