Blockchain Stories
VeChain ontwikkelingen, is dit het moment om te kopen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

VeChain ontwikkelingen, is dit het moment om te kopen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De huidige marktpositie van VeChain biedt een goede kans voor investeerders en holders. Met zijn vooruitgang in de tokenisatie van real world assets en adoptie via VeBetterDAO, is VeChain nu gepositioneerd voor een mooie groei in de komende maanden.

Op het moment van schrijven was de VeChain koers $0,02678, wat een stijging van 2,33% in de afgelopen 24 uur markeert. Het handelsvolume in dezelfde periode was ongeveer $53 miljoen, waarbij de crypto gerangschikt werd als 43e qua marktkapitalisatie.

Analisten over koopkansen

Volgens de analyse van CryptoBusy is VeChain momenteel aantrekkelijk, wat een teken is van een potentiële koopkans. Historische gegevens lijken erop te wijzen dat de prijs vaak support vindt rond $0,026, waardoor het binnenkort zou kunnen leiden tot herstel.

VeChain heeft stappen gezet in de sector van de tokenisatie van real world assets (RWA). Het project richt zich op oplossingen voor supply chain en het verbeteren van transparantie en efficiëntie in verschillende industrieën. Door deze technologieën te adopteren via initiatieven zoals VeBetterDAO wordt gestreefd naar een grotere bruikbaarheid en vraag van VET.

Handelsvolumes en historische prijsgegevens

Het analyseren van VeChain’s handelsvolumes en historische prijsgegevens onthulde ook belangrijke trends. Opvallende pieken in het handelsvolume vonden plaats begin februari en midden april, wat periodes van hoge marktactiviteit aangeeft.

Historisch gezien zag de prijs een stijging in 2021, met een piek van rond $0,28. De prijs daalde van 2022 tot 2023, gevolgd door enige consolidatie binnen de vraag zone. In 2024 werd weer een rally waargenomen, maar de prijs keerde terug naar de vraag zone, wat nu als support zone fungeert.

Prijs- en volume correlatie

De correlatie tussen prijs en volume onthulde dat de prijs scherp steeg begin februari, wat een bullish sentiment suggereerde. Na februari daalde de prijs, wat potentiële verkoopgolven of accumulatie fases aangeeft.

Op het moment van schrijven was de RSI (Relative Strength Index) rond 49, wat een neutrale marktomstandigheid aangeeft. Deze neutrale RSI lijkt de visie te ondersteunen dat de markt in balans is, wat een stabiele instap voor investeerders biedt.

image 259
Bron: Santiment

Het is belangrijk op te merken dat de schommelingen van de RSI tussen de overbought en oversold niveaus de volatiliteit van de markt weerspiegelen, vooral omdat de weerstandsniveaus rond $0,052 werden genoteerd.

Met de huidige prijs actie en de ontwikkelingen in de VeChain technologieën, lijkt het erop dat VET holders mogelijk een kans hebben om te profiteren van een markt die zich in een kritieke support zone bevindt. 

Zoals altijd moeten investeerders voorzichtig blijven en hun posities zorgvuldig overwegen in het licht van marktvolatiliteit en andere externe factoren.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Biden trekt zich terug: wat betekent dit voor crypto?

Scott

Metaplanet roert zich wederom: nieuwe BTC investering

Scott

Is de post halving BTC rally nog steeds in zicht?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu