Blockchain Stories
Hamster Kombat nu beschikbaar op Bybit pre-market
Altcoin Bybit Crypto Exchange Nieuws

Hamster Kombat nu beschikbaar op Bybit pre-market

Crypto exchange Bybit heeft de token van het populaire Telegram spel Hamster Kombat, genaamd HMSTR, op hun pre-market trading sectie gelist. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om HMSTR tokens nog voor de officiële release te traden. Zo kunnen traders niet alleen de toekomstige prijs vaststellen, maar ook in een vroegtijdig stadium HMSTR tokens bemachtigen.

Je vindt de HMSTR pre-trading sectie hier.

Wat is Hamster Kombat (HMSTR)?

Hamster Kombat is een innovatief “tap-to-earn” spel op Telegram waarmee gebruikers HMSTR munten kunnen verdienen door een virtuele crypto exchange te beheren. Het spel is snel populair geworden, vooral door de unieke manier waarop spelers worden beloond voor hun activiteiten.

Hamster Kombat heeft maar liefst 239 miljoen gebruikers bereikt in slechts drie maanden tijd. Binnen 73 dagen na de lancering had het spel al 100 miljoen maandelijkse gebruikers. Elke dag melden zich vier tot vijf miljoen nieuwe gebruikers aan, wat het spel tot de snelst groeiende digitale dienst ter wereld maakt.

De makers van Hamster Kombat hebben zelfs een aanvraag ingediend voor een Guinness World Record (GWR), aangezien hun YouTube kanaal het eerste zou zijn dat in één week meer dan 10 miljoen abonnees heeft verzameld. Dit is een duidelijk teken van de enorme aantrekkingskracht en het virale potentieel van het spel.

Durov laat weten dat Hamster Kombat een voorloper is van een nieuwe golf van mini-apps op Telegram die binnenkort gelanceerd zullen worden. De “ongelooflijke groei” van Hamster Kombat toont het “virale potentieel” van Telegram’s mini app platformen aan.

Het team achter het spel is van plan een aanzienlijke hoeveelheid tokens te airdroppen aan zijn miljoenen gebruikers. Deze zet zou het spel een vergelijkbaar traject kunnen geven als Notcoin, een ander Telegram spel waarvan de NOT token momenteel op de 50e plaats staat qua marktkapitalisatie.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Bitcoin marktcyclus analyse: dit verwacht Daan Crypto van de markt

Thanh Lanh Tran

Hier zijn de belangrijke instappunten voor WIF

Timo Bruinsma

Ethereum koers naar $15.000: crypto handelaar voorspelt grote rally

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu