Blockchain Stories
Binance annuleert alle koop-verkooporders van déze altcoin
Altcoin Binance Nieuws

Binance annuleert alle koop-verkooporders van déze altcoin

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Binance meerdere altcoins uit hun aanbod schrapt. Deze altcoins voldeden, volgens Binance, niet meer aan de strengste eisen die men stelt. Aan dit verhaal kan nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd worden. Binance heeft namelijk bekend gemaakt om de ondersteuning voor Render volledig te stoppen. Dit betekent dat de koop-verkooporders van deze altcoin geannuleerd worden door de crypto exchange.

Wat is er precies aan de hand?

Het is niet zo zwart-wit als bovenstaande omschrijving wellicht doet vermoeden. Nee, er is namelijk een grote transitie gaande van RNDR naar RENDER. Dit betekent niet dat RENDER niet ondersteunt wordt, maar dat er sprake is van een transitie. Op dit moment is RNDR gekoppeld aan ETH, maar dit wordt veranderd naar een koppeling van RENDER aan Solana. Om deze transitie goed door te voeren, heeft Binance alle koop-verkooporders van RNDR opgeschort. Binance heeft onderstaande tijdspanne met haar klanten gedeeld:

  • 22 juli 2024, 06:00 uur: Binance zal alle bestaande RNDR-spothandelsparen (RNDR/BTC, RNDR/USDT, RNDR/FDUSD, RNDR/USDC, RNDR/TRY, RNDR/EUR en RNDR/BRL) verwijderen en annuleren alle RNDR-spothandelsorders.
  • 22 juli 2024, 06:30: Stortingen en opnames voor Render (RNDR) worden opgeschort. Gebruikers wordt geadviseerd ervoor te zorgen dat RNDR-stortingen vóór dit tijdstip zijn voltooid.
  • 26 juli 2024, 11:00 uur: De handel wordt geopend voor nieuwe RENDER-paren (RENDER/BTC, RENDER/USDT, RENDER/FDUSD, RENDER/USDC, RENDER/TRY, RENDER/EUR en RENDER/BRL).

Ons advies is om vooral de video in bovenstaande tweet even te bekijken. In deze video wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen als je RNDR in bezit hebt. Deze RNDR tokens moet je namelijk zelf omzetten naar RENDER tokens. Iets dat gelukkig eenvoudig te bewerkstelligen is via je Binance account.

Wat betekent dit voor RNDR handelaren?

Voor RNDR handelaren betekent dit dat je even in actie moet komen. Je moet je RDNR tokens immers om gaan zetten naar RENDER tokens. Ook is het belangrijk om je even in deze gang van zaken te verdiepen. Geloof je bijvoorbeeld wel in de toekomst van RENDER? Of heb je om een bepaalde reden eerder in RNDR geïnvesteerd? Wellicht is dit het moment om je winst uit te cashen of andere keuzes te maken.

Verder is het belangrijk om goed naar de transitie zelf te kijken. Zoals uit bovenstaande tweet ook al blijkt, staat 1 RNDR gelijk aan 1 RENDER. Gelukkig maar, omdat het anders nog ingewikkelder zou zijn.

Lichte stijging

In de afgelopen dagen heeft de RENDER koers een lichte stijging doorgemaakt. De koers is bijvoorbeeld in de afgelopen 24 uur met ongeveer 2,3% gestegen. Een welkome stijging gezien de flinke correctie in de afgelopen periode. Als we naar de afgelopen 30 dagen kijken, zien we namelijk een daling van maar liefst 22% voor RENDER.

Weet RENDER zich op te richten? Dit hangt onder meer van de uitrol van de transitie van RNDR naar RENDER af. Mochten veel beleggers ervoor kiezen om RENDER direct te verkopen, zorgt dit voor een prijsdruk en waarschijnlijk een bijbehorende daling.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu