Blockchain Stories
Twee bekende voetballers promoten een Solana memecoin
Memecoin Nieuws Solana

Twee bekende voetballers promoten een Solana memecoin

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Eerder schreven wij over het feit dat Solana memecoins een beter rendement behaalden dan ETH. Ondertussen valt ook de Solana koers op. SOL zette in de afgelopen dagen namelijk het gewenste en benodigde herstel in na de harde correctie. Iets dat mogelijk te danken is aan twee bekende voetballers. Zij hebben beide een bekende Solana memecoin gepromoot op hun Instagram accounts.

Lionel Messi & Ronaldinho

Voor ook niet-voetballiefhebbers zijn de namen Messi & Ronaldinho bekend. Dit zijn zo’n beetje de twee beste voetballers die ooit voor Barcelona gespeeld hebben. Over Messi wordt verder gezegd dat het de beste voetballer ooit is. Juist door hun voetbalcarrière hebben beide heren een gigantische achterban. In de afgelopen dagen hebben zij deze achterban kennis laten maken met een nieuwe Solana Memecoin: Water Coin.

Waarom promoten deze voetballers juist Water Coin?

De promotie van beide voetballers is opvallend. Of beter gezegd: het is geen toeval dat beide voetballers deze digitale valuta. Volgens ons zijn hier twee mogelijke redenen voor:

  • Beide voetballers kennen iemand uit het Water Coin project. Aangezien Messi en Ronaldinho goede bekenden van elkaar zijn, is het goed mogelijk dat zij een gemeenschappelijke kennis hebben. Deze kennis maakt mogelijk onderdeel uit van het Water coin project. Let wel op: dit is slechts een suggestie vanuit onze kant.
  • Beide heren krijgen er veel geld voor. Met name voor Messi is het niet voor te stellen dat hij een crypto project promoot in ruil voor geld. Hij kan zijn geld namelijk al niet opmaken. Over Ronaldinho doen verschillende financiële verhalen de rondte. Zo zijn er geruchten dat hij in financiële problemen zit. De mogelijke reden dat hij veel geld voor deze promotie krijgt, is daarom bij hem een stuk logischer dan bij Messi.

Wat doet deze promotie met de Water coin koers?

Nadat Messi deze Solana memecoin via zijn Instagram account gepromoot had, ging de koers direct naar de maan. Daarna vlakte de koersstijging af en was er zelfs sprake van rode cijfers. Na de promotie van Ronaldinho is de koers echter weer stijgende. Hij heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de Water coin koers met ruin 38% steeg.

Sinds dat Messi de promotie heeft gedaan, is de Water coin koers met meer dan 150% gestegen. Een indrukwekkend percentage dat absoluut niet zonder beide voetballers behaald zou zijn.

Onduidelijkheid over Ronaldinho

Het is hoogst opmerkelijk dat Messi een dergelijke promotie doet via zijn Insta account. Niet alleen omdat hij momenteel met een belangrijk voetbaltoernooi bezig is, maar ook omdat hij al voldoende geld heeft. Het is daarom vooralsnog de vraag waarom Messi voor promotie van de Water coin heeft gekozen.

Waarom Ronaldinho hiervoor heeft gekozen, heeft waarschijnlijk met geld te maken. Ronaldinho heeft namelijk al vaker cryptocoins gepromoot en zette onlangs nog een duidelijke tweet online op zijn X-account. Daar hebben wij over een bericht over geplaatst, maar die tweet is inmiddels verwijderd. Al met al is de rol van Ronaldinho enigszins onduidelijk.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu