Blockchain Stories
Image default
Nano Nieuws

NANO Android Wallet bug: stel je coins veilig!

NANO roept gebruikers van de NANO Android wallet op om hun coins naar een ander adres te sturen. Er is een kwetsbaarheid ontdekt in applicatie voor Android telefoons. Het is aan te raden om zo snel mogelijk jouw munten te versturen naar een veilig adres.

NANO Android Wallet

Neem het zekere voor het onzekere en zorg ervoor dat je geen coins meer hebt staan op adressen die je verkregen hebt via de NANO Android Wallet. In een post op Reddit laat de CEO van Nanex weten dat er kwetsbaarheden zitten in de manier waarop de seeds voor wallets worden gecreëerd.

Random bug

Het probleem komt voort uit het gebruik van de ‘Random.java’ class die gebruikt wordt om semi-random nummers te genereren. Het ontwikkelteam is deze fout pas sinds kort op het spoor. Je Android telefoon moet kwaadaardige processen hebben draaien om je cryptomunten in gevaar te brengen. Deze processen zouden toegang tot jouw seed kunnen krijgen. Als dit het geval is hebben zij dus ook toegang tot jouw coins. Het is niet duidelijk hoeveel mensen de dupe zijn van deze fout in de code van de NANO Android Wallet. Zorg ervoor dat je een nieuwe wallet seed krijgt. Hoe je dat met doen kun je op de officiële website vinden.

Niet het jaar van NANO

Eerder dit jaar heeft de community van het eerdere RailBlocks al te maken gehad met andere moeilijkheden. Zo zijn er voor miljoenen aan NANO gestolen bij de Italiaanse cryptobeurs BitGrail. In deze zaak wijzen beide partijen naar elkaar als de boosdoeners.

Vragen? Kom eens langs op Telegram.

Later meer.

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer