Blockchain Stories
Bitcoin (BTC) richting $6.000? Vitalik wil beloning proof-of-stake verdubbelen
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) richting $6.000? Vitalik wil beloning proof-of-stake verdubbelen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Crypto update – Bitcoin (BTC) heeft een prima Paasweekend achter de rug. De koers op moment van schrijven is $5.537 (+4,3%)

Verder in het nieuws – Binance rondt mainnet swap af, Misss Bitcoin vraagt zich af of de bodem voor bitcoin is bereikt en Vitalik Buterin pleit voor verdubbeling beloning uit proof-of-stake.

Bitcoin (BTC) koers richting $6.000?

Bitcoin heeft het momentum te pakken sinds tweede Paasdag en is ruim 4% gestegen afgelopen 24 uur.
De koers op moment van schrijven is $5.537. De beginkoers van $3.700 is sinds begin dit jaar met ruim 40% gestegen. Daarmee presteert BTC beter dan olie, vastgoed of goud.

Binance mainnet swap afgerond, wallets beschikbaar

Binance zet een nieuwe stap in het migratieproces van haar BNB token. De mainnet swap van de Binance blockchain is succesvol afgerond, zo maakt de cryptobeurs deze dinsdagochtend bekend. Dat houdt in dat de originele ERC20 BNB tokens succesvol gemigreerd naar de nieuwe blockchain.

Misss Bitcoin – Is de bodem van de bitcoin (BTC) koers bereikt?

Misss Bitcoin gaat in haar nieuwe update uiteraard in op de koers van bitcoin (BTC). Ze gaat ook in op de inflatie in Brazilië en bitcoin als toevluchtsoord. Ze trekt een parallel met het Europese fenomeen: de Gele Hesjes (Yellow Vest Movement).

Vitalik Buterin wil beloning voor proof-of-stake verdubbelen

De bedenker van Ethereum Vitalik Buterin stelt voor de beloning voor stakers in het toekomstige Ethereum Proof-of-Stake (PoS) protocol te verdubbelen. Volgens het nieuwe voorstel zou de totale beloning die stakers ontvangen toenemen van 2,5% tot bijna 6%, wanneer zij gezamenlijk 10 miljoen ETH tokens inzetten.

Bekijk ook het nieuwsoverzicht van maandag 22 april

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu