28 november 2023
Blockchain Stories
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) richting $6.000? Vitalik wil beloning proof-of-stake verdubbelen

bitcoin stijgt richting 6000

Crypto update – Bitcoin (BTC) heeft een prima Paasweekend achter de rug. De koers op moment van schrijven is $5.537 (+4,3%)

Verder in het nieuws – Binance rondt mainnet swap af, Misss Bitcoin vraagt zich af of de bodem voor bitcoin is bereikt en Vitalik Buterin pleit voor verdubbeling beloning uit proof-of-stake.

Bitcoin (BTC) koers richting $6.000?

Bitcoin heeft het momentum te pakken sinds tweede Paasdag en is ruim 4% gestegen afgelopen 24 uur.
De koers op moment van schrijven is $5.537. De beginkoers van $3.700 is sinds begin dit jaar met ruim 40% gestegen. Daarmee presteert BTC beter dan olie, vastgoed of goud.

Binance mainnet swap afgerond, wallets beschikbaar

Binance zet een nieuwe stap in het migratieproces van haar BNB token. De mainnet swap van de Binance blockchain is succesvol afgerond, zo maakt de cryptobeurs deze dinsdagochtend bekend. Dat houdt in dat de originele ERC20 BNB tokens succesvol gemigreerd naar de nieuwe blockchain.

Misss Bitcoin – Is de bodem van de bitcoin (BTC) koers bereikt?

Misss Bitcoin gaat in haar nieuwe update uiteraard in op de koers van bitcoin (BTC). Ze gaat ook in op de inflatie in Brazilië en bitcoin als toevluchtsoord. Ze trekt een parallel met het Europese fenomeen: de Gele Hesjes (Yellow Vest Movement).

Vitalik Buterin wil beloning voor proof-of-stake verdubbelen

De bedenker van Ethereum Vitalik Buterin stelt voor de beloning voor stakers in het toekomstige Ethereum Proof-of-Stake (PoS) protocol te verdubbelen. Volgens het nieuwe voorstel zou de totale beloning die stakers ontvangen toenemen van 2,5% tot bijna 6%, wanneer zij gezamenlijk 10 miljoen ETH tokens inzetten.

Bekijk ook het nieuwsoverzicht van maandag 22 april

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Totaal van Coinbase gebruikers enorm toegenomen

Arnold Hubach

Blockstream Update: je eigen tokens op bitcoin

Robin Heester

Coinbase lanceert indexfonds

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.