Blockchain Stories
HTC komt met Binance editie van de Exodus smartphone
Binance Blockchain

HTC komt met Binance editie van de Exodus smartphone

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Smartphone ontwikkelaar HTC heeft plannen om de Binance Chain te ondersteunen in de nieuwe editie van haar blockchain mobiel. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Binance en HTC

De Exodus 1 smartphone moet geïntegreerd worden met de blockchain van de grootste cryptobeurs. Het biedt ondersteuning voor de gedecentralizeerde exchange en de tokens die op het protocol van Binance zijn uitgebracht.

De Binance Chain werkt via de Zion Vault wallet app op de speciale editie van dit mobieltje. Gebruikers hebben vanaf hun telefoon dan rechtstreeks toegang tot de DEX.

Phil Chen, de Decentralized Chief Officer van HTC, vertelt dat de grenzeloze visie van Binance een inspiratiebron was voor de Exodus.

“Wij werken nu samen met de grootste en meest liquide cryptobeurs die er is. We willen het principe van ‘minimizing trust’ bij onze gebruikers brengen zodat ze zelf de keys in beheer kunnen hebben en een full bitcoin node kunnen draaien.”

Verder voegt hij er aan toe dat de toegang tot de Binance DEX er voor zorgt dat gebruikers de exchange op een andere manier kunnen gaan inzetten.

Adoptie van crypto

De CEO van Binance vertelt dat smartphones ‘de meest natuurlijke toestellen’ zijn voor hardware wallets. “Crypto maakt een telefoon tegelijkertijd ook een Point-of-Sale terminal en een betaalapparaat, waarmee een tussenpersoon overbodig wordt”.

CZ is benieuwd in welke mate mensen middels dit apparaatje cryptocurrencies zullen gebruiken en adopteren:

“Wij verwachten dat dit heel ver gaat komen. De meest innovatieve smartphone ontwikkelaars racen tegen elkaar om als eerste de massa adoptie van crypto te kunnen faciliteren. We zijn verblijd met de samenwerking en ondersteuning van de HTC Exodus en zijn er van overtuigd dat hun gebruikers vanuit de hele wereld gebruik kunnen gaan maken van de Binance Chain en de DEX.”

Eind april maakte HTC bekend dat ze deze eerste versies van de smartphones ging uitbrengen. Op de Exodus is de Brave Browser ingesteld als standaard browser en er hoort ook een integratie met de wallet van bitcoin.com bij.

Tot slot kost de speciale Binance Editie $599 en de eerste 500 gebruikers zullen $100 aan BNB tokens krijgen middels een airdrop. Meer informatie en specificaties zijn te lezen in het persbericht van Binance.

Bron: Coindesk

Gerelateerde berichten

Binance krijgt een forse boete in India: $2,25 miljoen

Scott

Binance CEO: 2024 is een mijlpaaljaar voor crypto’’

Scott

Binance bereikt 200 miljoen gebruikers en $100 miljard in bezittingen

Bo van Stenis

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu