Blockchain Stories
Gaat de Ethereum (ETH) koers boven de $200 uitbreken?
Altcoin Ethereum Nieuws

Gaat de Ethereum (ETH) koers boven de $200 uitbreken?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Door Margin Traders NL – Hoe staat het er voor met de koers van Ethereum (ETH)? Margin Traders NL analyseert voor Blockchain Stories de ontwikkelingen op de week – , dag – en 4 uursgrafiek.

Ethereum (ETH) weekgrafiek

Zoals we zien is de weekgrafiek afgelopen weekend positief gesloten. Wij bevinden ons nog steeds boven de range van $170, die wij graag willen behouden.

Als wij goed naar de vorige twee weekgrafieken kijken, zien we dat dit higher highs en higher lows zijn.
Dit is dus een opwaartse trend voor de korte termijn en willen wij dat de koers boven de gele lijn blijft wat de 50MA betreft.

Ethereum (ETH) daggrafiek

Op de daggrafiek bevinden we ons nog steeds in dezelfde range als vorige week. Een consolidatie boven support en nog steeds boven de falling wedge.

Echter is het echte koopvolume uitgebleven. Je kunt zeggen dat als we support weten te houden, de enige weg omhoog is.

Als wij de hogere weerstand niveaus niet gaan testen en het koopvolume uitblijft, verwachten wij een lager steun level te gaan testen en zo momentum kunnen creëren om alsnog omhoog te gaan.

Ethereum (ETH) 4 uursgrafiek

Op de 4-uur grafiek zien wij dat de toppen redelijk gelijk blijven en dat de bodems hoger worden. Dit kunnen wij weg zetten als een ascending triangle.

Als wij $194 doorbreken, kunnen wij een mooie short positie verwachten rond de koers van $224.

Als wij de blauwe oplopende trendlijn doorbreken gaan wij lagere steunlevels opzoeken. $170 gaat de eerste halte zijn die wij liever niet zien doorbreken.

Als wij deze niet houden, verwachten wij een bounce vanaf $162 richting huidige levels. Het is dus nog even afwachten waar wij vanaf hier heen gaan en Ethereum zal snel een kant moeten gaan kiezen.


Margin Traders NL

Margin Traders NL is een traderscollectief van enthousiaste en ervaren traders. Wil je leren traden of met ons meetraden, bekijk dan de diverse mogelijkheden voor online cursussen, live seminars en trade-groepen (Telegram) op www.altcoinbase.nl of stuur een e-mail naar info@margintraders.nl voor uitgebreide informatie.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van Cornix, een bot waarbij je met 1 druk op de knop onze trades kunt volgen.

Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan in onze gratis groep. Hier delen wij af en toe een van onze trades en laten wij onze behaalde resultaten zien.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu