4 maart 2024
Blockchain Stories
Altcoin Ethereum Nieuws

Gaat de Ethereum (ETH) koers boven de $200 uitbreken?

ethereum eth koers ether TA analyse

Door Margin Traders NL – Hoe staat het er voor met de koers van Ethereum (ETH)? Margin Traders NL analyseert voor Blockchain Stories de ontwikkelingen op de week – , dag – en 4 uursgrafiek.

Ethereum (ETH) weekgrafiek

Zoals we zien is de weekgrafiek afgelopen weekend positief gesloten. Wij bevinden ons nog steeds boven de range van $170, die wij graag willen behouden.

Als wij goed naar de vorige twee weekgrafieken kijken, zien we dat dit higher highs en higher lows zijn.
Dit is dus een opwaartse trend voor de korte termijn en willen wij dat de koers boven de gele lijn blijft wat de 50MA betreft.

Ethereum (ETH) daggrafiek

Op de daggrafiek bevinden we ons nog steeds in dezelfde range als vorige week. Een consolidatie boven support en nog steeds boven de falling wedge.

Echter is het echte koopvolume uitgebleven. Je kunt zeggen dat als we support weten te houden, de enige weg omhoog is.

Als wij de hogere weerstand niveaus niet gaan testen en het koopvolume uitblijft, verwachten wij een lager steun level te gaan testen en zo momentum kunnen creëren om alsnog omhoog te gaan.

Ethereum (ETH) 4 uursgrafiek

Op de 4-uur grafiek zien wij dat de toppen redelijk gelijk blijven en dat de bodems hoger worden. Dit kunnen wij weg zetten als een ascending triangle.

Als wij $194 doorbreken, kunnen wij een mooie short positie verwachten rond de koers van $224.

Als wij de blauwe oplopende trendlijn doorbreken gaan wij lagere steunlevels opzoeken. $170 gaat de eerste halte zijn die wij liever niet zien doorbreken.

Als wij deze niet houden, verwachten wij een bounce vanaf $162 richting huidige levels. Het is dus nog even afwachten waar wij vanaf hier heen gaan en Ethereum zal snel een kant moeten gaan kiezen.


Margin Traders NL

Margin Traders NL is een traderscollectief van enthousiaste en ervaren traders. Wil je leren traden of met ons meetraden, bekijk dan de diverse mogelijkheden voor online cursussen, live seminars en trade-groepen (Telegram) op www.altcoinbase.nl of stuur een e-mail naar info@margintraders.nl voor uitgebreide informatie.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van Cornix, een bot waarbij je met 1 druk op de knop onze trades kunt volgen.

Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan in onze gratis groep. Hier delen wij af en toe een van onze trades en laten wij onze behaalde resultaten zien.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Cryptobeurs QuadrigaCX is $145 miljoen aan cryptocurrency kwijt

Robin Heester

Account Satoshi Nakamoto, grondlegger van BTC, komt weer tot leven

Arnold Hubach

MobileGO haalt recordbedrag binnen met ICO

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.