Blockchain Stories
Deze 10 altcoins uit de top 30 staan meer dan 80% onder water
Altcoin Nieuws

Deze 10 altcoins uit de top 30 staan meer dan 80% onder water

Tien bekende altcoins uit de cryptovaluta top 30 staan momenteel meer dan 80% lager dan hun all-time highs (ATH). Dit zijn dus bekende projecten die nooit zijn hersteld van de vorige bullmarkten. Je kan je afvragen of zij zich ooit zullen herstellen en dit een investeringskans is of dat deze munten plaats maken voor nieuwe projecten.

De cryptomarkt is de afgelopen tijd zeer volatiel, waarbij de algehele trend naar beneden is.

10 altcoins die nog steeds meer dan 80% verwijderd zijn van hun ATH

De grootste altcoin uit dit lijstje is XRP, die nog steeds 87% onder zijn hoogste prijsniveau ooit handelt. XRP kan niet verder doorgroeien door de problemen met de SEC, maar heeft nog steeds een grote community achter zich die de munt aanhouden.

Dogecoin, bekend geworden door de steun van diverse beroemdheden, staat 83% lager. Dit terwijl DOGE onlangs een flinke stijging in de prijs heeft gezien.

Cardano en Polkadot, beide bekend om hun geavanceerde blockchain technologieën, zijn respectievelijk 86% en 88% verwijderd van hun pieken. Deze projecten lijken qua prijs stil te staan. Cardano is onlangs door zowel Toincoin als Dogecoin ingehaald in de crypto rankings.

Bitcoin Cash, werd ooit gezien als de toekomstige concurrent van Bitcoin, staat nu 90% lager dan zijn recordprijs.

Een nog extremere daling is zichtbaar bij Internet Computer en is met 98% bijna geheel ingezakt.

Litecoin, een project dat al zeer lang bestaat en favoriet onder snelle transacties, handelt 81% onder zijn ATH.

Uniswap, een veelgebruikte decentrale exchange en actief in de DeFi markt is met 85% gezakt. Ethereum Classic volgt met een daling van 86%.

Hedera, staat bekend om het tokenizeren van Real World Assets (RWA’s), sluit de lijst met een daling van 83%.

Investeringskans of naar andere projecten kijken?

Deze diepe terugvallen benadrukken niet alleen de risico’s van het beleggen in crypto’s, maar geven ook inzicht in hoe marktsentimenten kunnen fluctueren. Na hoogtepunten in de afgelopen jaren, waarbij veel van deze munten recordniveaus bereikten, heeft een combinatie van regelgevende zorgen, marktonzekerheid en verschuivende investeerdersinteresses geleid tot scherpe correcties.

Voor investeerders en analisten is dit een belangrijk moment om de strategieën te heroverwegen. De dalingen kunnen voor sommigen een kans zijn om laag in te kopen, terwijl anderen het misschien zien als een moment om naar andere projecten te kijken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer