Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

Shiba Eternity: De nieuwe game van Shiba Inu komt eraan!

Shiba Inu komt met nieuwe informatie over hun ‘play-to-earn’-spel, Shiba Eternity. Deze zal namelijk worden gelanceerd op het Shibarium blockchain platform. Het spel zal nieuwe mogelijkheid bieden voor spelers om TREAT tokens te verdienen door te spelen. Lees snel verder om alles te weten komen over dit spel! 

Wat gaat het spel betekenen?

Gebruikers kunnen TREAT tokens verdienen door het spel te spelen, waarbij elke transactie BONE kost en een kleine hoeveelheid SHIB verbrandt. 

Lucie is onderdeel van het team en maakte het nieuws onlangs bekend. Terwijl ze enthousiast is, herinnert Lucie de gemeenschap eraan dat dit programma nog niet is gelanceerd. 

Om te groeien in het P2E spel, zullen gebruikers Shiboshis en SHEB nodig hebben. Die moeten dan weer gerelateerd zijn aan Sheboshis en mogelijk in de toekomst gebruikt kunnen worden voor fokken. Fokken kan leiden tot de productie van nieuwe puppy’s, waaronder DN404. Lucie verklaarde ook dat Sheboshis meer op komst heeft, maar de feiten zijn nog niet openbaar.

Het strategisch gebruik van NFT’s helpt om de betrokkenheid van spelers te vergroten en de spelers deel te laten uitmaken van het grotere Shiba Inu-ecosysteem. 

Een token, zoals SHEB hebben ook een dubbele functie van het fokken van andere spellen en het vervullen van verschillende andere typische spel functies. Het geeft wel aan dat er veel tijd in de goed doordachte strategie is gestoken. Dit om de aantrekkelijkheid en toepasbaarheid van het spel te verbeteren. Dat is natuurlijk wat gebruikers ook verdienen.

Evolutie van Shiba Eternity

Shiba Eternity heeft de afgelopen maand verschillende verbeteringen ondergaan om de sociale en gevechts componenten en algemene spelstabiliteit te verbeteren. Update 1.2.6 voegde een leiband toe aan de Rampage-vaardigheid, waardoor deze moet wachten voordat hij geactiveerd wordt. Dit creëert een strategische vertraging die spelers moeten navigeren.

In april publiceerde het Shiba Inu Games team een andere belangrijke update voor “Shiba Eternity.” De meest recente versie, 1.2.7, bevat enorme verbeteringen om de betrokkenheid van spelers en de strategische diepgang te vergroten. 

Deze update richt zich op het verbeteren van de spelersbanden en het verbeteren van de strategische aspecten van het spel. 

Onder deze verbeteringen groeit de anticipatie voor de ‘Play-to-Earn’-versie van Shiba Eternity, en het team heeft gehint op inspanningen in deze richting. Het zijn allemaal ontwikkelingen die het goed zullen doen bij de spelers. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

BONK stijgt bijna 30%, maar memecoin binnenkort bearish?

Timo Bruinsel

BNB verwachting, een doorbraak boven $580 mogelijk?

Timo Bruinsel

Cardano herstelt naar $0,47: Wat is de volgende stap?

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer