Blockchain Stories
NFT diner gepland met Donald Trump: Een bijzondere ontmoeting
NFT Nieuws

NFT diner gepland met Donald Trump: Een bijzondere ontmoeting

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Kopers van een “Mugshot” nonfungible token (NFT) uitgegeven door Donald Trump hebben gemeld dat ze van plan zijn om de voormalige president van de Verenigde Staten te ontmoeten. Dit in zijn verblijf in Florida voor een diner.

Nieuws van vandaag

Een aantal uur geleden zeiden veel crypto gebruikers op sociale media dat ze Trump zouden ontmoeten in zijn huis in Mar-a-Lago.

Dit als onderdeel van de overeenkomst bij het kopen van digitale handelskaarten met zijn mugshot (arrestatie portret) bij zijn overgave aan de Fulton County Jail in Georgia. 

Het evenement verscheen niet op de website van Trump op het moment van publicatie, hoewel het platform dat de NFT’s verkocht niet rechtstreeks verbonden was met zijn campagne.

“Er zullen wat Hexicanen aanwezig zijn,” beweerde gebruiker Brandon Davis, verwijzend naar supporters van Richard Heart’s Hex blockchain.

Trump vloog naar verluidt op dinsdag terug naar huis in Palm Beach, Florida. Speciaal om zijn supporters te ontmoeten voor datzelfde diner in Mar-a-Lago de volgende avond. Volgens Axios hebben degenen die zijn uitgenodigd voor het diner elk meer dan 47 NFT’s individueel gekocht. Elk geprijsd op $99, zoals vermeld in een kopie van de diner uitnodiging.

De mugshot 

De presidentskandidaat had naar verluidt buiten de rechtbank op dinsdag geklaagd dat hij liever aan het campagnevoeren was dan in een proces dat hij beschreef als een “hoax”. Trump zit nu middenin in zijn eerste strafproces in New York voor vermeende aanklachten. Dit zijn aanklachten wegens het vervalsen van zakelijke documenten in zwijggeld betalingen aan de filmactrice Stormy Daniels.

De welbekende “Mugshot” die NFT’s gebruiken is een politiefoto van zijn arrestatie in 2023. Dit op samenzwering aanklachten om de resultaten van de Amerikaanse verkiezingen van 2020 omver te werpen, waarvan het proces nog moet beginnen. 

Het bedrijf achter die NFT’s heeft eerder verklaard dat het niet rechtstreeks verbonden is met de campagne van Trump.

Het is voor nu nog niet duidelijk of onder andere cryptocurrency een onderwerp is dat wordt besproken tijdens het diner. Trump heeft eerder gezegd dat hij nooit Bitcoin heeft gehad, maar hij heeft wel ooit crypto betalingen geaccepteerd. Voordat hij de kandidaat was, heeft Trump een paar keer in het openbaar over cryptocurrency gesproken. 

Hij zei onder andere dat hij nooit zou toestaan dat de Amerikaanse centrale bank een eigen digitale munt uitgeeft als hij tot president wordt gekozen. Hij zal waarschijnlijk de strijd aangaan met president Joe Biden bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november 2024 dus je bent nog niet af van het nieuws.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu