Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Volgens Hong Kong’s Harvest Global Investments komen de ETF’s nu naar Singapore

Deze nieuwe stap heeft tot doel het wereldwijde bereik van de ETF’s van Harvest te verbreden. En het financiĂ«le product portfolio van MetaComp te verbeteren. De deal omvat het integreren van de vermogensbeheer oplossingen van Harvest in het aanbod van MetaComp en het uitbreiden van digitale betaal token services.

Krachten bundelen voor resultaat

MetaComp is gelicentieerd door de Monetary Authority of Singapore. Ze richen zich op blockchain en crypto assets. Samen met Harvest Global Investments zal MetaComp deze nieuwe ETF’s beschikbaar maken via haar Client Assets Management Platform (CAMP).

Dit platform is ontworpen om klant activa te beheren met geavanceerde technologie onder strikte regelgevende kaders, zodat investeerders uit Singapore veilig kunnen investeren in deze producten.

De overeenstemming tussen deze twee bedrijven duidt op een belangrijke stap naar het wereldwijd toegankelijker maken van innovatieve financiĂ«le producten. Harvest Global Investments heeft niet lang geleden goedkeuring gekregen. Goedkeuring van de Securities and Futures Commission van Hong Kong om deze langverwachte cryptocurrency ETF’s te lanceren.

Door samen te werken met Harvest Global Investments, heeft MetaComp aangegeven te streven naar het benutten van de expertise van een toonaangevende wereldwijde financiële bron. Hierdoor worden hun service capaciteiten en marktbereik aanzienlijk versterkt. 

Innovatie in zicht 

Deze strategie om samen te werken, wordt verwacht voordelig te zijn voor zowel de bestaande klanten van de beide bedrijven als voor het aantrekken van nieuwe klanten. 

Specifiek de mensen die op zoek zijn naar geavanceerde financiële oplossingen die traditionele financiën verbinden met crypto financiën. Een win-win zou je dus bijna kunnen denken. 

Als een gelicentieerde organisatie onder de Monetary Authority of Singapore, heeft MetaComp zich gespecialiseerd in blockchain en cryptoassets. De vernieuwing van nu zal voor een frisse wind zorgen in het bedrijf. 

Dit platform, gebouwd met geavanceerde technologie en strenge regelgevende normen, biedt een veilige route voor Singaporese investeerders om zich te begeven in cryptocurrency-investeringen. 

Dat is iets wat ze nu ook kunnen laten zien. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

BONK stijgt bijna 30%, maar memecoin binnenkort bearish?

Timo Bruinsel

BNB verwachting, een doorbraak boven $580 mogelijk?

Timo Bruinsel

Cardano herstelt naar $0,47: Wat is de volgende stap?

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer