Blockchain Stories
Kan Worldcoin van $5,55 naar $18 dollar stijgen op korte termijn?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Worldcoin van $5,55 naar $18 dollar stijgen op korte termijn?

Worldcoin (Ticker: WLD) heeft recentelijk een prijscorrectie ondergaan en nadert nu het support niveau. Deze prijsdaling zou echter van korte duur kunnen zijn, aangezien Worldcoin een bullish patroon aan het herstellen is.

Worldcoin in een bearish fase

De afgelopen week was uitdagend voor investeerders in Worldcoin. De prijs van Worldcoin daalde met 4%. In de afgelopen 24 uur zien we een daling van 2,58%. Momenteel wordt Worldcoin verhandeld voor $5,753 met een marktkapitalisatie van $1,20 miljard. Dit bearish sentiment heeft een negatieve impact gehad op de prijs.

Uit de data van Santiment blijkt dat het positieve sentiment rondom Worldcoin vorige week is afgenomen. Het negatieve sentiment bereikte zelfs een piek, wat erop kan wijzen dat het vertrouwen in Worldcoin is afgenomen.

image 12
Bron: Santiment

Is een trendomkering mogelijk?

Deze bearish trend zou van korte duur kunnen zijn. World of Chart, een crypto analist, heeft onlangs een bericht op X geplaatst waarin wordt benadrukt dat Worldcoin enkele dagen geleden uit een bullish patroon is gebroken.

De huidige prijsdaling komt doordat Worldcoin zijn ondersteuningsniveau aan het testen is. Als WLD deze test succesvol doorstaat, kan de prijs de komende week naar $18 stijgen.

Technische indicatoren

Gezien dit sentiment hebben we enkele metrics geanalyseerd om de mogelijkheid van een positieve prijsommekeer te beoordelen. Allereerst bleek dat het handelsvolume van Worldcoin gedurende de laatste week is gedaald, wat vaak wijst op een kortstondige bearish trend.

Verder hebben we de MVRV-ratio bekeken, die daalde, net als het aantal nieuw gecreëerde adressen.

image 12 1
Bron: Santiment

Bij de analyse van de Chaikin Money Flow (CMF) zag ik een opleving die een mogelijke trendomkering zou kunnen voorspellen. Echter, bij het bekijken van de Relative Strength Index (RSI) lijkt het erop dat de waarde mogelijk zou kunnen blijven dalen, aangezien deze indicator naar beneden wijst.

image 12
Bron: TradingView

Mijn voorlopige conclusie

Op basis van de huidige technische indicatoren breid ik mijn positie in Worldcoin momenteel niet uit. Ik blijf het echter nauwlettend in de gaten houden om te zien of de verwachte bull run wordt ingezet. Als dat gebeurt, zal ik hier zo snel mogelijk over posten!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer