Blockchain Stories
Bitcoin koers stijgt boven de $63.000 en analisten zijn positief
Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers stijgt boven de $63.000 en analisten zijn positief

De Bitcoin koers stijgt weer exact naar het niveau van voor het weekend. Dit is een stijging van bijna 3% en de koers steeg rond 12 uur ‘s middags boven de $63.000. Op dit moment handelt de koers voor $62.600 met een stijging van 2,5%.

Material Indicators speculeerde eerder al dat zij verwachten dat Bitcoin geen uitbraak zal zien in het weekend wanneer de ETF markten gesloten zijn. Zij denken dat grote institutionele spelers invloed uitoefenen op de prijsbewegingen. En dit is nu precies werkelijkheid geworden.

coingecko chart
Bron: Coingecko

Crypto analisten zijn weer positief

De stijging van Bitcoin trekt de gehele markt mee omhoog. Zo staat een groot mandje van altcoins ook in het groen. Crypto analist JelleNL houdt de Bitcoin markt nauwlettend in de gaten en ziet dat Bitcoin een hogere dieptepunt heeft vastgelegd. Volgens hem moeten we met veel overtuiging de $63.000 nogmaals doorbreken om verder door te kunnen stijgen.

Op zijn chart staat een prijsniveau van $82.000 weergegeven.

Ook het feit dat de Bitcoin halving slechts enkele weken geleden heeft plaatsgevonden en dat we in de buurt van de ATH handelen is volgens hem een positief signaal.

Rekt Capital laat weten dat we nu officieel uit de eerder besproken “danger zone” zijn voor Bitcoin. Deze zone is gebaseerd op historische gegevens. Verder laat hij weten dat de eerdere pullback naar $56.000 mogelijk de laatste was. Het weerstandsniveau ligt nu op de $60.000 als deze behouden blijft, dan voorziet hij een stijging voor Bitcoin.

Crypto trader Robert Mercer geeft aan dat er een flinke verkopersdruk ligt rond het niveau van $64.500. Bitcoin is hier al 7 keer afgewezen. Het is noodzaak dat de bulls de prijs omhoog stuwen, anders kan de prijs mogelijk naar beneden gaan. Zelf heeft hij een long positie openstaan, maar heeft hij hiervan 30% winst genomen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer