Blockchain Stories
Coinbase zegt storing opgelost te hebben: Opnames komen niet door
Coinbase Crypto Exchange Nieuws

Coinbase zegt storing opgelost te hebben: Opnames komen niet door

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Coinbase heeft vanaf gisteren een flinke storing meegemaakt. Vanmiddag hebben ze aangegeven dat de storing opgelost was, maar dit blijkt niet helemaal het geval. Van alle kanten komen er klachten binnen dat opnames nog steeds niet doorkomen. 

Het is altijd handig om een alternatief platform achter de hand te hebben. Zowel Bitvavo als Bybit geven nieuwe gebruikers gratis crypto. Bij Bitvavo ontvang je €10 en bij Bybit een bonus tot maar liefst $40.

Storingen bij Coinbase

Coinbase is de op één na grootste exchange van de wereld, maar krijgt steeds te maken met storingen. Naast de storing die deze maand plaatsvond, had Coinbase in februari en maart ook een storing. 

Deze storingen omvatten met name verkeerde bedragen in wallet en bij transactie. Zo zagen sommige gebruikers onterecht $0. Daarnaast kwamen sommige transacties niet door. Ook deze keer was dit weer het geval.

Storing opgelost

Coinbase heeft op X (Twitter) gemeld dat de ‘volledig hersteld’ is:

Echter, als je onder deze post kijkt, komen er een enorme hoeveelheid klachten naar boven. Zo staat er een reactie waar staat dat opnames nog steeds niet beschikbaar zijn:

Coinbase geeft onder de reactie het volgende aan:

“We zijn ons ervan bewust dat sommige gebruikers nog steeds problemen kunnen ondervinden bij het verzenden van crypto of het opnemen van fiat.”

Als je kijkt op de site waar Coinbase updates plaatst, zie je dat ze nog steeds bezig zijn met het onderzoeken van het probleem. Het is in ieder geval een bijzondere situatie, aangezien Coinbase naar buiten brengt dat de problemen zijn opgelost, terwijl dit niet het geval is. 

Coinbase gebruiker ziet zijn geld onder zijn ogen verdwijnen

Het niet op kunnen nemen van crypto is misschien niet het ergste verhaal dat we voorbij zien komen in de comments. Een gebruiker van Coinbase ziet zijn geld de laatste dagen onder zijn ogen verdwijnen. Zo plaatst hij op X (Twitter):

De gebruiker heeft geïnvesteerd in een onbekend token, die hij de laatste vijf dagen al niet kan inwisselen voor een ander token. Het vervelend hieraan is dat hij de afgelopen vijf dagen heeft moeten kijken hoe de waarde van de token met 90% is gedaald. 

Hij omschrijft het probleem als volgt in de post op X (Twitter):

“Ik kan het muntsaldo zien, maar als ik het probeer te ruilen, wordt het ‘swappable saldo’ nul en zit ik vast aan deze munt.”

Coinbase gebruikers zijn er klaar mee

Aangezien dit de zoveelste storing achtereen is, zijn veel Coinbase gebruikers er helemaal klaar mee. Een gebruiker van Coinbase laat onder de X (Twitter) post van Coinbase het volgende weten:

Coinbase heeft op het moment zo vaak storing dat mensen zich afvragen of niet het gepland is. Coinbase is er wel actief mee bezig en probeert zoveel mogelijk problemen van gebruikers op te lossen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu