Blockchain Stories
Floki Inu (FLOKI) plant om 15,2 miljard tokens te burnen
Altcoin Nieuws

Floki Inu (FLOKI) plant om 15,2 miljard tokens te burnen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Floki Inu community heeft voorgesteld om 15.246.000.000 FLOKI te burnen, die momenteel $2,8 miljoen waard zijn. De community legde uit dat het burnen van deze tokens bedoeld is om de tokens uit zwartgelijste wallets te verwijderen.

15,2 miljard FLOKI token burn

Floki gaf aan dat de verbranding van 15.246.000.000 FLOKI wordt ondersteund door een stemming in 2022, waarbij de community instemde om de overtollige teruggewonnen tokens te verbranden.

De gemeenschap benadrukte dat wanneer wallets op de blacklist komen, er niets met de tokens kan worden gedaan behalve ze naar de Floki multisig te sturen. De community ziet het daarom als juist om deze tokens permanent van de markt te verwijderen.

Daarom vinden we het alleen eerlijk om de teruggestuurde tokens te burnen om ze permanent uit omloop te halen, in lijn met de verwachtingen die de community heeft over deze tokens.

Floki Inu Community

Floki DAO beloofde zelfs degenen die stemden om 1% van de waarde van de teruggestuurde tokens, ongeveer 154 miljoen FLOKI, naar de betreffende personen te sturen als een goedaardige bedoeling. 

Dit zou meer wallets kunnen aanmoedigen om hun overtollige tokens te burnen. Voor nu heeft het voorstel 232 stemmen ontvangen.

Het is niet de eerste keer dat de community stemde om FLOKI tokens te burnen. In februari stemden ze om 190,9 miljard tokens te verbranden die waren teruggewonnen van de multi-chain brug.

In elk van deze gevallen werd de beslissing van de Floki DAO snel uitgevoerd, wat duidelijk maakt dat Floki een volledig gedecentraliseerde cryptocurrency is en dat de Floki DAO uiteindelijk de richting van het project bepaalt.

Floki Inu Community

Na de aankondiging steeg FLOKI met meer dan 4,39%, van $0,0001872 naar $0,0001928 binnen 24 uur. Ondertussen steeg het handelsvolume met 91,74% in de afgelopen 24 uur. Kortom, het is zeker goed om FLOKI in de gaten te houden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu