Blockchain Stories
Ripple voorspelling: Lees hier de Ripple verwachting!
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple voorspelling: Lees hier de Ripple verwachting!

Ondanks de stijging van vandaag en een huidige daling op het moment van schrijven blijft Ripple (Ticker: XRP) vatbaar voor verdere dalingen door afnemende bredere marktsignalen en het sentiment.

Dit kan ervoor zorgen dat Ripple er niet in slaagt een cruciaal supportniveau te doorbreken, wat als support een stijging zou kunnen veroorzaken.

Ripple investeerders haken af

De prijs van Ripple zou mogelijk de bearish effecten kunnen ervaren van investeerders die een stap terug doen. Dit komt doordat de deelname in Ripple de afgelopen tijd is gedaald.

Uit onze analyse blijkt dat het totale aantal investeerders dat een transactie op Ripple uitvoert, in een maand tijd is gedaald van gemiddeld 25.120 naar 18.760.

Actieve adressen benadrukken de vraag naar Ripple, omdat meer transacties op het netwerk voor liquiditeit zorgen. Hogere liquiditeit leidt tot een toename in deelname, wat de prijsbewegingen ondersteunt.

image 18 3
Bron: Santiment

We zien echter een dalende XRP koers en een dalende deelname in XRP. Om deze reden is er een verkoopsignaal zichtbaar dat afneemt. Dit kan de altcoin verder laten dalen.

Tegelijkertijd wordt ook bullish sentiment waargenomen in de bredere marktsignalen. De Relative Strength Index (RSI), die in de bullish zone piekte, is teruggekeerd onder de neutrale lijn bij 50.

image 18 4
Bron: TradingView

De RSI meet de snelheid en omvang van prijsveranderingen, wat helpt bij het detecteren van overbought of oversold marktomstandigheden. Gezien het feit dat Ripple moeite heeft om de neutrale lijn als support te testen, is het resultaat bearish.

Mijn XRP prijsvoorspelling, zal de koers weer omhoog gaan?

De XRP koers op het dagelijkse tijdsframe laat een opwaartse trend zien die een maand geleden begon. Langzaam heeft de opwaartse trend XRP boven de $0,50 gebracht, wat cruciale psychologische steun is. De altcoin is nu dicht bij het doorbreken en omzetten van de 23,6% Fibonacci Retracement in steun.

Gezien de bearish signalen kan deze doorbraak mislukken en kan de XRP prijs door de opwaartse trendlijn vallen. Bijgevolg kan de altcoin weer dalen om $0,47 als steun te testen.

image 18 5
Bron: TradingView

Aan de andere kant, als de altcoin de 23,6% Fib Retracement ombuigt in steun, zou dit een herstel kunnen signaleren. Dit niveau wordt erkend als het support bodem in een bearmarkt, en het veiligstellen ervan voorkomt verdere daling.

Voor nu lijkt er sprake te zijn van een bearish sentiment waardoor ik voor nu afwacht met crypto kopen. We houden de XRP ontwikkelingen nauw in de gaten en houden jullie op de hoogte als we hier meer over weten!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer