Blockchain Stories
Analist die Bitcoin stijging boven $69.000 voorspelde onthult nieuw doel
Bitcoin Nieuws

Analist die Bitcoin stijging boven $69.000 voorspelde onthult nieuw doel

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Veel mensen waren verrast dat Bitcoin boven de $69.000 kwam voordat de vierde halving plaatsvond en zelfs een all time high van $73.999 bereikte. Crypto analist BitQuant had dit echter al voorspeld.

In 2023 voorspelde BitQuant dat de Bitcoin koers een nieuw all time high zou bereiken voordat de halving zou plaatsvinden. Hij had hier dus gelijk in en hij heeft recentelijk een nieuwe Bitcoin voorspelling gedaan: Bitcoin gaat naar $95.000.

Crypto analist zegt dat Bitcoin koers $95.000 zal bereiken

BitQuant heeft zijn laatste voorspelling voor de Bitcoin prijs onthuld en het doel dat wordt getoond zal velen die wachten op een bullish uitbraak verheugen. Midden in een markt waarin obstakels en ondersteuningsniveaus de markt hebben gedomineerd, gelooft de analist dat de Bitcoin koers zal stijgen en $95.000 zal bereiken.

Interessant genoeg verwacht de analist niet dat de campagne naar $95.000 een lange, slepende beweging zal zijn. BitQuant legt uit dat de Bitcoin prijs dit doel in een enkele beweging kan bereiken. 

Een dergelijke prijsstijging zou een stijging van 50% impliceren vanaf het huidige niveau, maar de vraag is of dit realistisch is. Mijns inziens gaat het niet in een keer, maar is het zeker wel mogelijk in etappes.

BitQuant’s voorspelling was een reactie op een andere crypto analist, Mikybull, die de vorming van een ‘cup and handle’ patroon identificeerde op de Bitcoin grafiek. De analist gelooft dat deze trend een massale uitbraak zal voorafgaan die Bitcoin naar een “cyclus top” zal sturen.

Is $250.000 nog steeds mogelijk?

In 2023, toen BitQuant de oorspronkelijke voorspelling deed dat Bitcoin een nieuw all time high zou bereiken voor de halving, had hij een prijsdoel voor Bitcoin vastgesteld. Zoals de crypto analist destijds uitlegde, betekent het bereiken van een nieuw all time high voor de halving niet dat het tegen die tijd een piek zal bereiken. Het doel van $250.000 lijkt mij daarom hoog en niet realistisch. Laten we eerst maar zorgen dat we de $95.000 bereiken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu