Blockchain Stories
Minder bekend CorgiAI memecoin stijgt 60% en verslaat Pepecoin
Altcoin Ethereum Memecoin Nieuws

Minder bekend CorgiAI memecoin stijgt 60% en verslaat Pepecoin

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

CorgiAI, een relatief onbekende memecoin, is de afgelopen week meer dan 100% gestegen en staat nu op de achtste plaats volgens CoinGecko. De token heeft Pepecoin, Memecoin en TRUMP ingehaald door in de afgelopen 24 uur met 60% te stijgen en in de afgelopen week met 102%.

Volgens CronoScan heeft CorgiAI een marktkapitalisatie van meer dan $800 miljoen en kan het mogelijk binnenkort Book of Meme verslaan.

CoinGecko en CoinMarketCap rapporteren vergelijkbare cijfers, hoewel de laatste aangeeft dat deze gegevens door CorgiAI zelf zijn gerapporteerd en nog niet zijn geverifieerd. Memecoins zijn erg onstabiel en sinds de oprichting van CorgiAI een jaar geleden, heeft de token al drie keer eerder vergelijkbare schommelingen meegemaakt. Volgens GoPlusLabs bevat het smart contract van CorgiAI ook een mint-functie, waarmee meer tokens kunnen worden gemaakt, dus wees voorzichtig.

Het grote verschil van CorgiAI en andere memecoins is dat CORGIAI gelist is op Crypto.com en een memecoin is op het Cronos netwerk.

Wat maakt CorgiAI bijzonder?

CorgiAI is een community gedreven memecoin op het Cronos netwerk die AI gebruikt om tools te bouwen, zoals de Corgi Cre8r en een NFT tekst-naar-beeld AI-generator. Deze vernieuwende aanpak onderscheidt CorgiAI van andere memecoins en heeft bijgedragen aan de recente populariteit.

Cronos is een layer-1 blockchain die kan samenwerken met Ethereum en Cosmos. Het is ontwikkeld door Crypto.com in samenwerking met Cronos Labs. Het CRO token, de native token van het netwerk, heeft momenteel een marktkapitalisatie van $3,4 miljoen.

Succesvolle campagnes

Cronos besloot zijn eigen memecoins te promoten door middel van de campagne “Cronos Spring Odyssey: Memecoin Trails”. Deze campagne vroeg deelnemers om het Twitter account van de tokens te volgen, een bericht te liken en te retweeten, en $5 aan CorgiAI te kopen en vast te houden. Sinds het begin van deze campagne is de token met 97% gestegen. Hierdoor is het nu de vijfde grootste token op Cronos.

Hoewel er 10 andere tokens deelnamen aan de campagne, zag CorgiAI de meest significante stijgingen. Crow with knife, een andere token, steeg met 14,3% in de afgelopen 24 uur en heeft een marktkapitalisatie van $55.000 bereikt.

Een mogelijke reden voor het succes van CorgiAI is dat het team ook giveaways op hun Twitter account hebben georganiseerd. Deze campagnes, uitgevoerd via GALXE Quest, hadden vergelijkbare vereisten als de Cronos Spring Odyssey.

Toekomstige verwachtingen

CorgiAI heeft laten zien dat het in staat is om snel te groeien en zich aan te passen aan marktveranderingen. De integratie van AI technologie in hun producten, zoals de Corgi Cre8r, biedt unieke mogelijkheden voor verdere groei en innovatie.

De volatiliteit van memecoins blijft echter een belangrijk aandachtspunt. Investeerders moeten zich bewust zijn van de risico’s en de mogelijkheid van grote waarde schommelingen. De mint functie in het smart contract van CorgiAI kan ook invloed hebben op de tokenwaarde en moet met voorzichtigheid worden bekeken.

Desondanks biedt CorgiAI, met zijn innovatieve aanpak en sterke gemeenschapsbetrokkenheid, veel potentieel voor de toekomst. Door verder te bouwen aan hun unieke AI toepassingen en actief te blijven in hun marketing- en promotiecampagnes, kan CorgiAI zich blijven onderscheiden in de competitieve markt van memecoins.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu