Blockchain Stories
Pas op met handel in deze 3 tokens de komende week
Altcoin Nieuws

Pas op met handel in deze 3 tokens de komende week

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de turbulente wereld van cryptohandel, zijn er momenten waarop zelfs de meest doorgewinterde handelaren even een stapje terug moeten doen. De komende dagen staat namelijk iets op de planning wat invloed op de koersen van drie token kan hebben.

Een reeks aan ’token unlocks’ gaat de komende 7 dagen de markt te overspoelen met nieuwe tokens, wat kan leiden tot hogere verkoopdruk en flinke prijsschommelingen.

Kijk uit voor deze drie projecten

tokenunlocks mei

Uit gegevens van TokenUnlocksApp blijkt dat er de komende zeven dagen zo’n $334,63 miljoen aan mogelijke verkopen te wachten staat. Alle drie grootste unlocks vinden plaats op 31 mei en 1 juni, waarbij ruim $218 miljoen aan tokens de markt gaat overspoelen.

Bekijk hier het overzicht om welke tokens het gaat.

Optimism (OP)

De grootste token unlock staat gepland voor Optimism (OP), een bekend layer-2 protocol op Ethereum. Op 31 mei worden er 31,34 miljoen OP tokens vrijgegeven met een huidige waarde van $79,61 miljoen. Dit is zo’n 2,9% van alle tokens in omloop en zou kunnen resulteren in een aanzienlijke verkoopdruk die de prijs zou kunnen drukken.

dYdX Protocol (DYDX)

Vervolgens is er het gedecentraliseerde exchange protocol dYdX, dat als tweede op de lijst staat van tokens om te vermijden. Op 1 juni zal dYdX bijna $70 miljoen aan token in circulatie brengen. Dit vertegenwoordigt een bijna 12% van alle tokens in omloop, wat waarschijnlijk een negatieve impact zal hebben op de investeerders van DYDX.

Sui Network (SUI)

Tenslotte is er Sui Network (SUI), een layer-1 blockchain netwerk. Op 1 juni zal dit netwerk zijn aanbod met 2,8% verhogen, met 65,08 miljoen SUI die vrijkomen voor investeerders, het ontwikkelteam en de Mysten Labs Treasury. Het grootste gedeelte gaat naar de investeerders.

Verhoogd risico

Verder in de lijst staan de komende zeven dagen unlocks gepland van: 1inch, Echelon Prime, Yield Guild Games, SingularityNET, Nym, Manta Network, Acala en Tornado Cash.

Hoewel sommige traders zullen proberen te speculeren op de effecten die deze unlocks kunnen hebben op de prijzen, is het verstandig om voorzichtig te zijn. Deze perioden kunnen leiden tot verhoogde volatiliteit en het traden vermoeilijken. Houd er rekening mee dat het geen feit is dat de prijzen omlaag zullen gaan, maar een verhoogde kans dat dit gebeurt.

In een markt die al onvoorspelbaar is, is het cruciaal om risicomanagement serieus te nemen en soms te kiezen voor de zijlijn, vooral wanneer specifieke cryptocurrencies aanzienlijke unlocks ondergaan.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu