Blockchain Stories
Cardano prijsvoorspelling van Nederlandse crypto analist is positief
Altcoin Nieuws

Cardano prijsvoorspelling van Nederlandse crypto analist is positief

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de recente YouTube video van Corné Marchland, een Nederlandse crypto analist met meer dan 83K volgers, gaat hij dieper in op de prestaties en toekomstige mogelijkheden van Cardano (ADA). Hij onderzoekt de redenen achter de huidige onderprestatie van Cardano en behandelt hij de toekomstige potentie van Cardano, met de focus op de technische analyse en ADA prijsverwachtingen.

De huidige staat van Cardano

Marchland begint met het bespreken van de huidige onderprestaties van Cardano, waarbij hij opmerkt dat de munt moeite heeft om momentum te vinden en recentelijk zelfs zijn laatste dieptepunt heeft doorbroken. Dit leidt tot zorgen en frustraties binnen de Cardano gemeenschap. Ondanks deze uitdagingen, belicht hij enkele intrinsieke waarden van Cardano, zoals de sterke focus op technische fundamenten en een groeiend ecosysteem dat rijk is aan ontwikkelaars en innovatieve projecten.

Cardano prijsvoorspelling

Het meest cruciale deel van Marchland’s video is zijn prijsvoorspelling voor Cardano, waar hij optimisme toont ondanks de recente tegenslagen. Volgens zijn technische analyse zit Cardano mogelijk in een accumulatiezone, die historisch gezien een goede koopmogelijkheid biedt voordat de munt een nieuwe opwaartse trend begint. Hij denkt dat, gezien de cyclische aard van crypto, Cardano klaar zou kunnen zijn voor een significante stijging zodra het algemene marktsentiment verbetert.

Marchland voorspelt dat Cardano op korte termijn kan streven naar een herstel tot $0,50. Op de langere termijn ziet hij zelfs de potentie voor Cardano om de $2 te bereiken, een prijspunt dat niet alleen psychologisch belangrijk is maar ook een bijna verviervoudiging van de huidige waarde zou betekenen.

Deze voorspelling is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de groeiende acceptatie van blockchain technologie, verbeteringen binnen het Cardano netwerk zelf, en het toenemende gebruik van ADA in DeFi projecten.

Op dit moment staat de ADA koers op $0,47, dus niet zo ver van zijn korte termijn target. ADA staat bijna 4% in de plus vandaag.

Bekijk hieronder Corné Marchland z’n video.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu