Blockchain Stories
Bybit reserves groeien hard naar $12 miljard en verbreekt bijna all-time high
Bybit Crypto Exchange Nieuws

Bybit reserves groeien hard naar $12 miljard en verbreekt bijna all-time high

Bybit bereikt een belangrijke mijlpaal: de crypto reserves op Arkham Intelligence zijn gestegen tot boven de $12 miljard, bijna een all-time high. Dit is bijna drie keer zoveel als de vorige piek van $4,4 miljard in 2021. Hierdoor is Bybit nu de zesde grootste crypto exchanges op basis van on-chain reserves.

Crypto analyse bedrijf Arkham Intelligence brengt de crypto reserves van grote (internationale) exchanges in kaart. Hierbij gebruiken ze de data van beschikbare wallets (die vaak worden aangeleverd door exchanges).

Probleem in reserves van Bybit op Arkham Intelligence

Vorige week liet het overzicht van Arkham Intelligence een flinke dip zien in de Proof of Reserves van Bybit. Dit zorgde voor grote paniek bij gebruikers van het platform. De CEO van Bybit stelde iedereen gerust en toonde aan dat Bybit nog steeds voldoende reserves heeft, zelfs meer dat nodig.

De dip in de grafiek is nu niet meer te zien, dus waarschijnlijk ging het om een tijdelijke bug.

De reserves van Bybit zijn bijna verdrievoudigd ten opzichte van de vorige cyclus in 2021. Toen bereikte Bybit een piek van $4,4 miljard, maar nu staan hun reserves op een $12 miljard. Deze enorme groei plaatst Bybit stevig op de kaart als een van de grootste spelers in de cryptomarkt. De echte piek op Bybit was meer dan 14 miljard dollar begin april.

Top 3 holdings van Bybit

Laten we eens inzoomen op de belangrijkste assets die Bybit in zijn reserves houdt. Op basis van de gegevens van Arkham zien we deze drie coins in de top 3:

  • Bitcoin (BTC): Bybit heeft 52.739 BTC, wat momenteel een waarde vertegenwoordigt van $3,57 miljard. Dit maakt Bitcoin hun grootste holding.
  • Tether (USDT): Met 2,055 miljard USDT, goed voor $2,05 miljard, heeft Bybit een aanzienlijke hoeveelheid van deze stablecoin in bezit.
  • Mantle (MNT): Bybit houdt 1,889 miljard MNT aan, ter waarde van $1,87 miljard.

De stijging in de reserves laat zien dat crypto gebruikers vertrouwen hebben in de exchange en het is uiteraard ook een combinatie van stijgende koersen. Bybit verwelkomde onlangs haar 30 miljoenste gebruiker.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu