Blockchain Stories
Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers
Bybit Crypto Exchange Nieuws

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers

Bybit, één van de grootste exchanges wereldwijd, maakt een flinke groei door. Onlangs heeft de exchange de grens van 30 miljoen geregistreerde gebruikers doorbroken. Dit aantal geeft het vertrouwen weer van gebruikers in de crypto exchange.

Bybit is gevestigd in Dubai, maar probeert te voldoen aan de verschillende regels in ieder land. Zo zijn ze ook in Nederland actief met een samenwerking met SATOS. SATOS heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank en beheert alle fondsen en wallets voor Bybit.

Om de 30 miljoen geregistreerde gebruikers te vieren, geeft Bybit nu $40 weg aan alle nieuwe gebruikers en krijg je tot 10% korting op alle handelskosten.

Explosieve groei in marktaandeel

Bybit springt eruit met een opvallende groei in marktaandeel. Uit het laatste kwartaalrapport van Kaiko Research blijkt dat het marktaandeel van Bybit in spot trading explosief is gestegen van 2% in 2023 naar 9,3% in 2024. Dit is een toename van bijna 400%.

Op dit moment staat Bybit op nummer 2 van alle exchanges op CoinGecko op basis van het spotvolume. Alleen Binance staat hierboven.

Ben Zhou, mede-oprichter en CEO van Bybit, benadrukt het belang van deze mijlpaal:

De mijlpaal van vandaag betekent meer dan alleen cijfers, het is een bewijs van onze voortdurende toewijding aan het revolutioneren van het cryptolandschap. Bybit blijft zich inzetten voor het vormgeven van de toekomst van crypto. We blijven luisteren, blijven zorgdragen en blijven verbeteren, om onze 30 miljoen gebruikers van de meest professionele producten te voorzien.

Ben Zhou

Deze toename is deels toe te schrijven aan de focus op gebruikersveiligheid, regulatie en vertrouwen. Het platform voert regelmatig proof-of-reserve audits uit, die transparantie waarborgen voor de fondsen van gebruikers. Bovendien heeft Bybit sinds de oprichting in 2018 geen grote storingen of hacks gezien.

Web3 Innovatie van Bybit

Bybit zet zich in voor de ontwikkeling in Web3 en heeft verschillende nieuwe initiatieven gelanceerd die de interactie van gebruikers het decentrale Web3 mogelijk maken.

In 2024 heeft Bybit haar diensten uitgebreid met innovatieve oplossingen zoals Airdrop Arcade, NFT Pro en Inscription Marketplaces. Deze platforms zijn ontworpen om gebruikers eenvoudig gebruik te laten maken met Web3 diensten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu