Blockchain Stories
SEI stijgt 10% na voorstel upgrade van Sei blockchain naar versie 2
Altcoin Nieuws

SEI stijgt 10% na voorstel upgrade van Sei blockchain naar versie 2

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Sei Foundation heeft een nieuw voorstel gedaan om de blockchain te upgraden naar versie 2. Deze upgrade belooft aanzienlijke verbeteringen en introduceert een “high-performance, parallelized” Ethereum Virtual Machine (EVM) ondersteuning, wat de algehele functionaliteit van het netwerk flink zal verbeteren.

Als het voorstel wordt goedgekeurd, staat de Sei mainnet upgrade naar versie 2 gepland voor maandag 27 mei 2024. Op dit moment hebben 100% van alle stemmers Ja gestemd, dus lijkt het erop dat het plan doorgaat.

Vandaag volgt de gehele cryptomarkt de stijging van Bitcoin en Ethereum. De aankondiging van de Sei V2 upgrade heeft ook al een positief effect gehad op SEI, waarbij de native token van de blockchain, SEI, een flinke stijging heeft gezien van 10%.

Upgrade wordt opgedeeld in 3 fasen

Om de overgang naar Sei V2 soepel te laten verlopen, heeft de Sei Foundation besloten om de upgrade in drie fasen uit te rollen. Dit helpt om risico’s te minimaliseren en de netwerkprestaties te optimaliseren.

In de eerste fase ligt de nadruk op het stemproces en of het voorstel goedgekeurd wordt.

De tweede fase bestaat uit het valideren van software updates en het migreren van het bestaande Sei Pacific 1 mainnet naar het nieuwe V2 netwerk. Dit legt de basis voor het implementeren van Ethereum Virtual Machine (EVM) gebaseerde contracten en infrastructuurintegraties op het Sei netwerk. Tijdens deze fase wordt alles getest voor livegang.

De derde fase is de livegang van de betafase voor iedereen. Het is belangrijk om te weten dat niet alles direct vanaf het begin operationeel zal zijn. Bepaalde functies, zoals bridges, hebben tijd nodig om zich op het mainnet te vestigen voordat de community ze kan gebruiken.

De voorgestelde upgrade belooft niet alleen verbeterde prestaties, maar ook nieuwe mogelijkheden voor de blockchain. Met de introductie van een geavanceerde EVM kunnen Ethereum gebaseerde applicaties zoals Uniswap en Balancer nu op Sei V2 draaien. Bovendien brengt de upgrade een nieuwe functie met zich mee, waarmee transacties bijna onmiddellijk worden bevestigd en voltooid (alles binnen 1 seconden).

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu