Blockchain Stories
Shiba Inu bovenaan prestigieuze ranglijst na recente prijsstijging
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu bovenaan prestigieuze ranglijst na recente prijsstijging

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs een indrukwekkende prijsstijging doorgemaakt, dit maakt het een van de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen tijd. Op 29 mei steeg de waarde van SHIB met dubbele cijfers.

Hierdoor werd het tijdelijk de 11e grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van meer dan $17 miljard. SHIB overtrof zelfs Cardano (ADA) gedurende deze periode.

Recente prestatie van SHIB

Het marktonderzoeksplatform Santiment meldt dat SHIB de meest besproken cryptocurrency is, samen met een andere memecoin, dogwifhat (WIF). Ondanks dit succes waarschuwt Santiment voor de beruchte volatiliteit van deze activa. Handelaren kunnen grote pieken door FOMO (Fear of Missing Out) en diepe dalen door FUD (Fear, Uncertainty, Doubt) verwachten.

De opleving van SHIB was echter van korte duur. De prijs is in de afgelopen 24 uur met 5% gedaald, waardoor de marktkapitalisatie onder de $16 miljard zakte. Dit maakt SHIB momenteel de 12e grootste cryptocurrency. Andere cryptocurrencies hadden het ook zwaar. Bitcoin (BTC) zakte naar $67.100, maar herstelde zich snel. Ethereum (ETH) daalde tot ongeveer $3.700 voordat het weer naar $3.800 ging.

In de memecoin sector is het nog erger. <a href="https://www.blockchainstories.com/koers/PEPE/pepe/”>Pepe (PEPE), Floki (FLOKI), en Bonk Inu (BONK) behoren tot de slechtst presterende munten, met verliezen van dubbele cijfers.

Vooruitzichten voor SHIB

Er werd een interessante voorspelling gedaan voor SHIB. Voorzien wordt dat de waarde van SHIB kan doorbreken boven de weerstandszones van $0.000025 of $0.00003 en kan stijgen naar $0.00006. Dit zou een toename van 130% zijn ten opzichte van het huidige niveau.

Bij het voorspellen van de volgende stap van Shiba Inu, is het belangrijk om on-chain indicatoren te bekijken. Een voorbeeld hiervan is de Market Value to Realized Value (MVRV) ratio. Deze indicator helpt bepalen of SHIB overgewaardeerd of ondergewaardeerd is. Een MVRV ratio boven de één betekent dat de marktwaarde hoger is dan de gerealiseerde waarde. Dit kan erop wijzen dat investeerders winst maken en dat de waarde mogelijk gecorrigeerd moet worden. De laatste gegevens tonen aan dat de MVRV van SHIB op 1.43 staat.

Deze indicatoren geven inzichten in de prestaties van SHIB en kunnen helpen bij het nemen van investeringsbeslissingen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de cryptomarkt en maak weloverwogen keuzes.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu