Blockchain Stories
PEPE trekt de aandacht met handelsvolume dat verdrievoudigt
Altcoin Memecoin Nieuws

PEPE trekt de aandacht met handelsvolume dat verdrievoudigt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Pepe, de populaire memecoin, heeft de laatste tijd weer flink wat aandacht getrokken. Ondanks een prijsdaling van 15% na het bereiken van de all-time high (ATH) van $0,00001717, is het handelsvolume van PEPE sinds begin mei met meer dan 300% gestegen. Dit duidt op een groeiende interesse onder handelaren.

De PEPE koers handelt vandaag op $0,00001466, dit is een 3% stijging in vergelijking met 24 uur geleden. In de afgelopen week steeg Pepe 45% en in de afgelopen maand 123%.

Schommelingen en stijgingen in handelsvolume

Begin mei stond de prijs van PEPE op $0,00000849 met een handelsvolume van $697 miljoen. De waarde steeg in de weken daarna met meer dan 100%, wat leidde tot een nieuwe ATH op 27 mei. Opvallend is dat het handelsvolume in de afgelopen 24 uur naar $2,36 miljard is gestegen, gelijk aan tijdens de ATH. Dit is meer dan een verdriedubbeling tegenover begin mei.

Reacties vanuit de markt

Er heerst veel positiviteit rondom Pepe vanuit de crypto community. Sommige handelaren zien PEPE als de drijvende kracht achter de hele memecoin markt.

Anderen vinden dat Pepe de volgende Dogecoin is.

Invloed van Pepe whales

De interesse in PEPE blijft niet onopgemerkt. Een PEPE whale maakte onlangs bijna $5 miljoen winst door de recente stijgingen. Dit laat de mogelijkheid voor winsten binnen korte tijd, zien maar het brengt ook volatiliteit en risico’s met zich mee.

De volatiliteit van PEPE is iets waar handelaren scherp op letten, gezien de grote prijsschommelingen die de token regelmatig ondergaat. De koers klapte kort daarna namelijk met 20%.

Ondanks de recente dip, blijft PEPE een van de meest winstgevende memecoins. Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft PEPE een houderswinstgevendheidsratio van meer dan 90%. Dit betekent dat een groot percentage van de houders ongerealiseerde winsten heeft, wat PEPE boven Dogecoin en Shiba Inu plaatst op het gebied van winstgevendheid.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu