Blockchain Stories
Donald Trump’s crypto bezit stijgt naar $33 miljoen
Altcoin Memecoin Nieuws

Donald Trump’s crypto bezit stijgt naar $33 miljoen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het crypto bezit van voormalig president van de Verenigde Staten Donald Trump is verhoogd naar $33 miljoen. Deze aanzienlijke stijging is het resultaat van de explosieve stijging van een relatief nieuwe memecoin genaamd TROG. Door middel van een strategische airdrop is de memecoin tussen het crypto bezit van Trump gekomen. 

De helft van een memecoin geairdropt

De waarde van het crypto bezit van voormalig president Donald Trump is flink gestegen als gevolg van een aanzienlijke airdrop van de memecoin TROG. Crypto inlichtingenplatform Arkham heeft op X (Twitter) gedeeld hoe de waarde van het crypto bezit van Trump is gestegen. 

Twee dagen geleden, op 4 juni, verdubbelde de waarde van het crypto bezit van Trump al naar $24 miljoen, nadat hij de helft van het aanbod van TROG, een memecoin met een kikkerthema, via een airdrop ontving. Arkham deelde hier het volgende bericht over:

Twee dagen later, op 6 juni, is de waarde met ongeveer 150% gestegen, waardoor Trump nu in bezit is van $33 miljoen aan crypto. Ook dit deelde Arkham op X (Twitter):

Ontwikkelaars omschrijven de airdrop van TROG als een combinatie van financiële strategie en humor. Hoe dan ook, het heeft wel succes gehad, aangezien de memecoin bijna de helft van de waarde erbij heeft gekregen in enkele dagen. 

Het crypto bezit van Trump

Uit de gegevens van Arkham blijkt dat Trump in bezit is van 210.345 miljard TROG, ter waarde van $19,9 miljoen. Dit maakt TROG zijn grootste bezit. Ook heeft hij 579.29K MAGA (TRUMP) tokens, ter waarde van $7,75 miljoen. 

Dit wordt gevolgd door Ether en Wrapped Ether die respectievelijk $1,79 miljoen en $1,42 miljoen waard zijn. Naast deze grote hoeveelheden is Trump ook in bezit van USD Coin, MAGA Hat, Conan en MAGA VP. 

De memecoin TROG

TROG werd gelanceerd op 2 juni en is geïnspireerd op foto’s uit 2017 die viral zijn gegaan, die Trump bevatten die aangepast werd om op een kikker te lijken. Door de airdrop is Trump de grootste TROG holder, met 50% van het aanbod. 

Na Trump is de grootste holder in bezit van 7,23 miljard TROG, wat 1,62% is van het aanbod en een waarde van $450K heeft. Aangezien de top 10 holders in bezit zijn van meer dan 65% van het aanbod, is men wel bezorgd over concentratie van de memecoin. 

Voor 27 mei was het grootste crypto bezit van Trump de MAGA tokens. Na zijn veroordeling wegens verschillende misdrijven ontving Trump veel donaties op zijn crypto wallets. Deze kunnen zowel als een protest als steun gezien worden. 

Hoe dan ook, Trump heeft een enorme steun van de crypto gemeenschap weten te winnen met zijn pro-crypto standpunten. De huidige president Joe Biden heeft vrij terughoudende standpunten over crypto geuit, waardoor de voorkeur al snel naar Trump ging. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu