Blockchain Stories
Is dit het einde van de FLOKI bull run na een 84% stijging?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Is dit het einde van de FLOKI bull run na een 84% stijging?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

FLOKI, een van de meest besproken memecoins van de afgelopen tijd, heeft de afgelopen 30 dagen een winst van 84% geboekt, de afgelopen 14 dagen een winst van 40% en de afgelopen week een winst van 22%.

Maar nu lijken de bears het feestje te verstoren. Laten we eens dieper ingaan op wat er aan de hand is.

Een stijging van 84%, maar hoelang kan dit nog doorgaan?

Sinds FLOKI midden mei uit een bullish patroon brak, hebben investeerders er flink van geprofiteerd. De FLOKI koers consolideerde wekenlang binnen een patroon voordat het uitbrak, en sindsdien heeft deze memecoin een winst van maar liefst 84% gezien.

Deze winst zorgde ervoor dat 99% van de FLOKI investeerders in het groen staan, volgens gegevens van IntoTheBlock. Met andere woorden, alle FLOKI investeringen stonden er goed voor.

Toch sloeg het sentiment de afgelopen 24 uur om. De FLOKI koers daalde met meer dan 4%, waardoor het momenteel rond de $0.0003059 handelt. Met een marktkapitalisatie van meer dan $2,97 miljard en een handelsvolume van $549 miljoen staat FLOKI nog steeds binnen de crypto top 50.

Is het einde van de rally in zicht?

Ondanks de recente prijsdaling blijft het optimisme rond FLOKI groot. Gegevens van Santiment tonen aan dat het gewogen sentiment nog steeds positief is en dat de sociale volume toeneemt. Dit duidt erop dat FLOKI’s populariteit niet aan het afnemen is.

Floki on Ethereum FLOKI 14.39.13 07 Jun 2024
Bron: Santiment

Een analyse van FLOKI’s dagelijkse grafiek toont een gemengd beeld. De MACD indicator laat een bullish signaal zien, terwijl de Bollinger Bands aangeven dat de koers boven het 20-daags Simple Moving Average (SMA) test.

Als de bearish trend doorzet, zou de prijs kunnen dalen naar $0.00025, vooral omdat liquidaties op dat niveau sterk toenemen en dit niveau fungeert als een ondersteuningsniveau. Dit is echter niet het eerste support level die we tegenkomen, op $0,00029 zien we ook een eerste kleine support. Als FLOKI weer opveert, kan het de all-time high van $0,0003449 weer proberen te verbreken.

FLOKIUSDT 2024 06 07 14 49 15
Bron: Trading View.

DWF Labs: een gamechanger?

In het nieuws is ook te lezen dat DWF Labs, een bekend crypto investeringsbedrijf, heeft toegezegd nog eens $12 miljoen aan FLOKI tokens te kopen. Dit komt bovenop hun eerdere investering van $10 miljoen in februari.

Deze toezegging heeft de prijs van FLOKI met meer dan 30% doen stijgen, waardoor het een nieuwe all-time high van $0.00034 bereikte voordat het weer terugviel naar $0.00030.

DWF Labs is enthousiast over de toekomstige lanceringen van FLOKI, waaronder de mainnet versie van het metaverse spel Valhalla en andere belangrijke projecten. Dit soort investeringen kan FLOKI helpen om zich verder te vestigen als een belangrijke speler in de cryptowereld.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu