Blockchain Stories
Notcoin verbrand $3 miljoen aan tokens: Bullish?
Altcoin Nieuws

Notcoin verbrand $3 miljoen aan tokens: Bullish?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Notcoin, de crypto token bekend van het Telegram spel, heeft $3 miljoen aan tokens verbrand. Hiermee proberen ze de schaarsheid te vergroten en de betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Uiteindelijk moet dit de waarde van de token flink vergroten. 

Het verbranden van Notcoin

Notcoin, bekend van het play-to-earn spel op Telegram, heeft onlangs NOT-tokens ter waarde van $3 miljoen verbrand. Deze zet moet de schaarste en de waarde van de tokens vergroten. Daarnaast moet het actieve gebruikers belonen en een gezond economische klimaat binnen de gemeenschap behouden. 

Om het aantal circulerende tokens te verminderen, heeft het Notcoin team ervoor gekozen om $3 miljoen aan niet-geclaimde NOT-tokens te verbranden. Door het aanbod te verminderen, wil Notcoin de marktdynamiek verbeteren, wat kan zorgen voor een stijging in de prijs van de token. 

Naast het verbranden van tokens heeft Notcoin besloten $5 miljoen aan bonussen uit te delen aan haar loyale communityleden. Voor degenen die actief zijn in Notcoin Explore op Gold- en Platinum niveaus. Het beloningssysteem is ontworpen om betrokkenheid en loyaliteit binnen de gemeenschap te vergroten. 

Positieve vooruitzichten

De marktkapitalisatie van Notcoin bedraagt op het moment van schrijven ongeveer $1,65 miljard, ondanks dat de prijs met 43,4% is gedaald ten opzichte van het hoogtepunt. De recente verbranding van tokens en het invoeren van beloningen, kan een positieve invloed hebben op de markt. 

Met name door het creëren van schaarste en het vergroten van de waargenomen waarde, kan de koers gaan stijgen. De maatregelen zijn vrij gebruikelijk in de cryptomarkt om vraag en aanbod te beheren. In de loop van de tijd kan dit tot prijsstijgingen leiden. 

Door $3 miljoen aan tokens te verbranden, wil Notcoin de inflatiedruk verminderen en het vasthouden van NOT-tokens aantrekkelijker maken. De stap zal waarschijnlijk aantrekkelijk zijn voor investeerders en leden van de community die op zoek zijn naar waardegroei op de lange termijn. 

De bonus van $5 miljoen voor loyale Notcoin gebruikers benadruk de toewijding van het platform aan het opbouwen van een betrokken gemeenschap. Het moedigt de gebruikers aan om actief deel te nemen aan het spel en beloont degenen die bijdragen aan het succes van het platform. De beloningen erkennen niet alleen actieve gebruikers, maar stimuleren ook verdere deelname voor gebruikers. 

Door niet-geclaimde tokens te gebruiken, krijgt Notcoin extra middelen voor toekomstige ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat Notcoin kan investeren in nieuwe functies en projecten. Hierdoor kan de groei en adoptie van de token gestimuleerd worden. 

Het reserveren van tokens voor toekomstig gebruik toont dat Notcoin voortdurend bezig is met verbetering en innovatie voor haar platform. Hoe dan ook, het is te verwachten dat deze ontwikkelingen van Notcoin een positieve invloed gaan hebben op de koers. Hoe groot deze invloed is, is echter niet duidelijk. 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu