Blockchain Stories
Analist maakt gewaagde claim: ‘ETH gaat $7.500 bereiken’
Altcoin Ethereum Nieuws

Analist maakt gewaagde claim: ‘ETH gaat $7.500 bereiken’

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ondanks de recente deprimerende prestaties die we van Ethereum hebben gezien, denkt een analist dat er nog veel potentie is. De analist van Glassnode heeft in een post op X (Twitter) laten weten dat dit niet alles is wat we van Ethereum gaan zien. 

Herhaalde trend voor Ethereum

De analist van Glassnode heeft op X (Twitter) een bericht geplaatst waarin hij laat weten dat er binnenkort een rally van Ethereum aan zit te komen:

De analist laat een vergelijkbare trend die zich in de eerste maanden van 2021 voordeed zien ter onderbouwing. In deze trend is te zien dat de huidige marktstructuur overeenkomt met het historische patroon. Dit geeft aan dat Ethereum mogelijk een flinke stijging kan doorgaan. Als we de analist moeten geloven, kan het koersdoel hiervan $7.500 worden. 

Op basis van de huidige koersstructuren en het Fibonacci extensieniveau van 161,8 heeft de analist zijn visie laten weten. Vergelijkbare Fibonacci extensieniveaus betekenden in het verleden een opmerkelijke rally en grote koerswinsten in 2021. Volgens de analist lijken deze patronen zich weer te herhalen. Hierbij geeft hij aan dat op basis van het huidige patroon de high van Ethereum $7.500 kan bereiken. 

Bullish vooruitzichten

Ook toont de grafiek een bullflag patroon, een patroon dat doorgaans de voortzetting van een bullish trend weergeeft. Dit zou betekenen dat Ethereum zich in de nabije toekomst klaar aan het maken is voor een flinke rally, mits het patroon zich voortzet. 

Verder is er een toename aan belangstelling en investeringen op de grotere cryptomarkt. Dit, in combinatie met de aanstaande updates van Ethereum en de groeiende institutionele interesse, kan de ideale marktomstandigheden vormen voor een flinke rally. 

Om het doel te bereiken, moet Ethereum meerdere obstakels overwinnen. Zo is de drempel van $4.000 het eerste obstakel dat we moeten overkomen. Als de koers dit niveau bereikt, kan dit het bullish vooruitzicht bevestigen en de deur openen naar hogere doelstellingen voor de koers. 

De algehele cryptomarkt kende de afgelopen tijd ook veel weerstand, wat uiteindelijk voor een dalende koers heeft gezorgd. Nu de twijfels op de markt weer een beetje zijn gesetteld, kunnen we verwachten dat de markt weer de goede kant op gaat. Helaas is het nog niet precies te zeggen wat de koers gaat doen. 

De toekomst van de Bitcoin

Ondanks dat er goede vooruitzichten zijn voor de algehele crypto markt, lijkt de koers van de Bitcoin nog niet helemaal goed te herstellen. Zo zien we dat de Bitcoin nog steeds wordt geconfronteerd met bearish sentiment. Daarom is de verwachting dat de koers de komende tijd nog gaat dalen of zijwaarts blijft lopen. Echter, het is nog niet precies te zeggen wat er gaat gebeuren. 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

Onderzoek naar Justin Sun over $420 miljoen Bitcoin long positie

Thanh Lanh Tran

Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’

Marijn van Leeuwen

Honderden DeFi protocollen in gevaar na DNS-aanval

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu