Blockchain Stories
Broker Knaken verlengt samenwerking Feyenoord met 3 jaar
Nieuws

Broker Knaken verlengt samenwerking Feyenoord met 3 jaar

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Crypto broker Knaken (niet te verwarren met de Kraken crypto exchange) verlengt de samenwerking met Feyenoord. Deze verlenging van drie jaar betekent dat beide partijen blijven streven naar innovatieve oplossingen binnen zowel de voetbalwereld als de financiële sector.

Dit partnerschap biedt klanten en Feyenoord supporters extra voordelen, zoals exclusieve content, speciale aanbiedingen en unieke evenementen.

Partnership Feyenoord en Knaken

Knaken blijft dankzij de verlenging de officiële Crypto Payments Partner van Feyenoord en de officiële partner van Feyenoord Vrouwen 1. Sinds de zomer van 2021 zijn Knaken en Feyenoord aan elkaar verbonden. Destijds gingen beide partijen een samenwerking aan voor drie seizoenen, met een verlengingsoptie voor nog eens drie seizoenen. Deze verlenging bevestigt dat het partnerschap aan de verwachtingen voldoet.

Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord, geeft aan:

Dat we met elkaar verder gaan, geeft dus aan dat we succesvol samenwerken met Knaken. Binnen Feyenoord geloven we in de mogelijkheden op het gebied van cryptovaluta. Niet voor niets hebben we samen met Knaken onlangs de innovatieve betaalmethode Settle geïntroduceerd. Hiermee konden onze supporters via betaling met cryptovaluta hun seizoenkaart verlengen.

Ruud van der Knaap

Ronald Jonkers, CEO en medeoprichter van Knaken, zei:

Onze oorsprong ligt in Rotterdam, dus het blijft bijzonder om samen te werken met Feyenoord. De afgelopen jaren hebben we gebouwd aan onze naamsbekendheid, met dank aan het krachtige marketing- en actvitatieplatform dat Feyenoord is. Een groeiend aantal Feyenoord-supporters en voetballiefhebbers heeft door het partnership kennisgemaakt met de mogelijkheden van cryptovaluta, onder meer via winacties voor VIP-arrangementen voor wedstrijden van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. De komende jaren gaan we hiermee door. De integratie van Settle is slechts de eerste stap.

Ronald Jonkers

Eerder dit jaar startte Knaken ook een samenwerking met voetbalclub sc Heerenveen.

Over Knaken en hun nieuwe kantoor

Knaken is een Rotterdams fintech bedrijf dat naast een platform voor cryptohandel ook andere fintech oplossingen biedt, zoals Knaken Settle. Met Knaken Settle kunnen gebruikers hun crypto moeiteloos omzetten naar betaalrekeningen en betalingen doen bij winkels en webshops. Eenvoud, transparantie en veiligheid staan centraal. Naast het verhandelen, uitgeven en staken van digitale valuta’s, bieden ze cybersecurity oplossingen om hun gebruikers te beschermen.

Recent opende Knaken de deuren van hun gloednieuwe kantoor. De opening was een groot succes en bood de gelegenheid om klanten, partners en medewerkers te verwelkomen. Deze nieuwe locatie staat symbool voor Knakens groei en ambitie. Ze kijken ernaar uit om iedereen hier te verwelkomen en samen nieuwe hoogten te bereiken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu