24 september 2023
Blockchain Stories
Ethereum Nieuws

Ethereum schiet door na aankondigen uit China

Ethereum (ETH) is voor het eerst meer dan 0.1 bitcoin (BTC) per stuk waard. De prijzen van beide cryptocurrency´s hebben verhoudingsgewijs nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen. Het kan bijna geen toeval zijn dat dit het geval is net nadat blijkt dat ook Chinezen makkelijk kunnen gaan handelen in en met ETH.

Ethereum lijkt nu ook voet aan de grond te krijgen in China. Grote exchanges als Huobi en OKCoin hebben aangekondigd ETH aan te gaan bieden. Vanaf vandaag kunnen Chinezen via Huobi ETH kopen en verkopen.

BTCC is een andere Chinese exhange die aan de haal gaat met Ethereum, maar dan wel met de andere variant. Ethereum Classic (ETC) gaat ook de Chinese markt op. Bobby Lee, CEO van BTCC, kondigde aan dat in een poll met ruim 190.000 stemmers Ethereum Classic heeft gewonnen en dus bij hem op de exchange terecht komt.

Prijs
Wat de prijs van ETH gaat doen door dit nieuws is natuurlijk nooit helemaal te stellen. Maar het is voor de wereldwijde acceptatie van alle andere cryptocurrency´s goed dat er ook in China steeds meer mogelijkheden zijn tot kopen en verkopen van cryptogeld. De toekomst zal uitwijzen of ETH nu écht een gooi gaat doen naar de kroon van bitcoin.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

2018: Minstens $1.7 miljard aan cryptocurrency gestolen

Robin Heester

Fidelity cryptocurrency platform in ‘laatste testfase’

Jordy Schreuder

Marktupdate: Tezos, Nano en Waves laten van zich horen

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.