Blockchain Stories
Image default
Ethereum Nieuws

Ethereum schiet door na aankondigen uit China

Ethereum (ETH) is voor het eerst meer dan 0.1 bitcoin (BTC) per stuk waard. De prijzen van beide cryptocurrencyĀ“s hebben verhoudingsgewijs nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen. Het kan bijna geen toeval zijn dat dit het geval is net nadat blijkt dat ook Chinezen makkelijk kunnen gaan handelen in en met ETH.

Ethereum lijkt nu ook voet aan de grond te krijgen in China. Grote exchanges als Huobi en OKCoin hebben aangekondigd ETH aan te gaan bieden. Vanaf vandaag kunnen Chinezen via Huobi ETH kopen en verkopen.

BTCC is een andere Chinese exhange die aan de haal gaat met Ethereum, maar dan wel met de andere variant. Ethereum Classic (ETC) gaat ook de Chinese markt op. Bobby Lee, CEO van BTCC, kondigde aan dat in een poll met ruim 190.000 stemmers Ethereum Classic heeft gewonnen en dus bij hem op de exchange terecht komt.

Prijs
Wat de prijs van ETH gaat doen door dit nieuws is natuurlijk nooit helemaal te stellen. Maar het is voor de wereldwijde acceptatie van alle andere cryptocurrencyĀ“s goed dat er ook in China steeds meer mogelijkheden zijn tot kopen en verkopen van cryptogeld. De toekomst zal uitwijzen of ETH nu Ć©cht een gooi gaat doen naar de kroon van bitcoin.

Gerelateerde artikelen

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Bo van Stenis

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Timo Bruinsel

Solana overweegt 50% verbranding prioriteitsvergoeding af te schaffen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer