Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Na notering stijgt nieuwe cryptocurrency met 12.000%, handelaren slaan toe!

In de fluctuerende sfeer van cryptocurrency zijn Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) vaak de trendsetters. Dit is waarom het boeiend is om te observeren hoe opkomende, minder bekende tokens de scene betreden en verrassend grote successen boeken. Vandaag heeft de Gaimin (GMRX) munt een opmerkelijke introductie beleefd. Met een verbazingwekkende toename van 12.000% sinds de notering op Bybit vandaag, heeft GMRX iedereen verrast.

Deze digitale valuta is momenteel beschikbaar op Bybit. Op dit moment kan je een bonus tot 40 euro gratis digitale valuta naar keuze kunt krijgen.

Cryptocurrency Gaimin: wat houdt dat in?

Gaimin koppelt de cryptowereld aan gaming door de rekenkracht van desktop gaming in te zetten voor blockchain-computing. Met de GMRX munt als het hart van zijn economie, presenteert Gaimin een volledig geïntegreerd, klaar-voor-gebruik platform voor cloud computing, verspreiding van games en het verbeteren van de game-ervaringen.

Dit baanbrekende platform is gericht op de immense gemeenschap van 1.6 miljard desktop spelers over de hele wereld. Door middel van het faciliteren van het uitlenen en lenen van GPU’s voor toepassingen zoals AI, rendering en gaming, brengt Gaimin innovatieve meerwaarde naar de gamingwereld.

De opmerkelijke opmars van GMRX

De introductie van GMRX op Bybit vandaag was werkelijk opzienbarend. Dit vooral om een ongelofelijke stijging van 20.000% direct na de beschikbaarheid van de munt op Bybit. Na het bereiken van de hoogste waarde is de prijs iets gedaald. Echter, nu lijkt het te stabiliseren op een indrukwekkend rendement van 12.500% vandaag. Een buitengewone dag voor de opkomende valuta.

Hoewel de totale waarde op de markt nog bescheiden is, laat Gaimin met een handelsvolume van $83.63 miljoen in de laatste 24 uur duidelijk zien dat het de interesse van crypto-beleggers heeft weten te wekken. 

Het blijft onzeker of de opwaartse trend van GMRX op lange termijn houdbaar is, of voornamelijk voortkomt uit speculatie. Voor degenen die zich in een vroeg stadium hebben ingezet, speelt dit vermoedelijk geen rol; zij hebben al aanzienlijke winst op hun investering behaald. In ieder geval toont het succesvolle debuut van Gaimin op Bybit opnieuw aan hoe verbazingwekkend de pieken soms kunnen zijn.

Gerelateerde artikelen

Ripple koersverwachting, tijd om XRP te kopen?

Timo Bruinsel

Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip

Timo Bruinsel

Uniswap CEO geeft zijn mening over ethische token verdeling

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer